Discover the finest spaces
Delen

Restaurant Zuiver opent tweede locatie in Amersfoort

Restaurant Zuiver krijgt een zusje! Na het succes van de eerste vestiging in Utrecht, opent Restaurant Zuiver eind 2019 haar tweede locatie, dit keer midden in de bosrijke omgeving van Amersfoort. Het is nu tien jaar geleden dat de eerste vestiging van Zuiver haar deuren opende in Utrecht. De nieuwe locatie belooft een moderne variant te worden op een oude klassieker.

Bedrijfsleider Jerrie Verleg is al vanaf dag één bij Restaurant Zuiver betrokken. “De eerste vestiging van Restaurant Zuiver is tien jaar geleden geopend aan de westkant van Utrecht. Inmiddels behoort het tot een van de populairste locaties buiten de ring van Utrecht, voor zowel de zakelijke als particuliere gast.’’

Restaurant Zuiver Amersfoort

BHG, eigenaar van 12 evenementenlocaties waaronder restaurant Zuiver, wil de komende jaren groeien met haar bestaande formules. “Voor een aantal van onze formules is dit lastiger, omdat ze heel erg gekoppeld zijn aan het pand/plek waar ze zitten. Maar dit geldt niet voor Zuiver. Daarom zijn we op zoek gegaan naar bestaande restaurants die qua locatie buiten een middel- tot grote stad liggen, goed bereikbaar zijn vanaf een snelweg, zalencapaciteit hebben en een groot eigen parkeerterrein.’’ De perfecte locatie werd gevonden aan de rand van Amersfoort.

Evenementen

De drie zalen die de nieuwe locatie rijk is, bieden mogelijkheden tot vergaderingen, grote borrels en intieme diners in bijvoorbeeld de Leusdenzaal. Groepen tot 200 man kunnen hier aankloppen met verschillende wensen. Naast de drie zalen is er natuurlijk ook de optie om het volledige restaurant te huren. Er is veel mogelijk, zeker met het oog op de enorme tuin. In de zomer van 2020 zullen hier de eerste trouwfeesten plaatsvinden, omringd door bos.

Op een steenworp afstand van de A28 zal straks een locatie openen die aanvoelt alsof hij ver weg is van de bewoonde wereld. Een hutje op de hei. Een goed bereikbaar hutje dat groot genoeg is voor al je evenementen. Als deze nieuwe variant van restaurant Zuiver net zo succesvol wordt als die in Utrecht kunnen wij alleen maar uitkijken naar 20 december!

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.