Discover the finest spaces
Delen

Preview Worldhotel Wings: gloednieuw Hotel & Conference Center op Rotterdam The Hague Airport

Worldhotel Wings, het gloednieuwe Hotel & Conference Center op Rotterdam The Hague Airport opent in de laatste week van maart haar deuren. GreaterVenues kreeg alvast een blik achter de schermen bij deze bijzondere locatie. Het Hotel & Conference Center ligt op een centrale plek: tussen Rotterdam, Delft en Den Haag, en dankzij buurman luchthaven ook op 1 uur van Londen, München, Hamburg en Genève. Het vliegveld ligt letterlijk naast de deur: de ingang van de terminal is vijftig meter verderop.

Banquethal

Worldhotel Wings speelt op een bijzondere manier in op de voordelen van de locatie. Zo hebben de meeste kamers natuurlijk uitzicht op de aankomende en vertrekkende vliegtuigen. Maar meest bijzonder is de grootse banquethal. Een gigantische zaal, grenzend aan het platform van de luchthaven. Aan zowel de straatkant als aan de vliegveldzijde heeft de hal hoge rolluiken, waardoor auto’s en vrachtwagens van de ene kant en van de andere kant zelfs vliegtuigen naar binnen kunnen rijden.

“Bij een autopresentatie kan in het Auditorium een welkomstwoord worden gegeven, waarna de gordijnen openschuiven naar de hal waar de auto juist komt binnenrijden.”

De banquethal is 900 vierkante meter groot en biedt plaats aan duizend gasten. Een fraaie aanvulling is het op de eerste verdieping gelegen Auditorium met 152 stoelen, door een breed raam uitkijkend over de banquethal. Zo kan hier tijdens bijvoorbeeld een autopresentatie eerst een welkomstwoord worden gegeven, waarna de gordijnen openschuiven naar de hal waar de auto juist komt binnenrijden.

Uitzicht over het vliegveld

Het Conferencecenter ligt op de eerste en tweede verdieping van het gebouw en heeft een eigen toegang vanuit de parkeergarage. Op de twee verdiepingen liggen 38 ruimtes die variëren in oppervlak. Van kamers van zes vierkante meter voor één op één meetings, tot grote vergaderzalen met uitzicht over het vliegveld. Een Brainstorm room waar op de muren mag worden geschreven, een Kick-offroom en een Asian room die speciaal is ingericht om te voldoen aan de wensen van Aziatische bezoekers.

Rond de klok

Op de tweede verdieping zijn dertien kantoorruimtes die kunnen worden gehuurd voor korte of langere tijd. De faciliteiten van Worldhotel Wings zijn speciaal voor de internationale markt 24 uur per dag beschikbaar. Dit maakt het ook mogelijk om vergaderactiviteiten rond de klok te laten plaatsvinden. Op de vijfde verdieping liggen de luxe suites en op de zesde verdieping bevinden zich ook nog eens 6 studio’s en 4 appartementen, geschikt  voor bijvoorbeeld expats. Ook op de zesde ligt een Penthouse van 160 vierkante meter en de Winebar: een rooftopbar met een groot verwarmd dakterras en een prachtig uitzicht over het vliegveld.

[Foto’s: Worldhotel Wings]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.