Discover the finest spaces
Delen

Opening nieuwe eventlocatie Tuesday: alles klopt in het hart van Rotterdam

Rotterdam beschikt met meeting-center Tuesday (gelegen op de 23e etage van de Millennium Tower) sinds half mei over een absolute toplocatie in het hoogsegment. “Een fantastisch uitzicht, inspirerend interieur, moderne ruimten, goede ligging en on demand service: Tuesday is volledig ontworpen om een vergadering, bijeenkomst of training leuk én zinvol te maken!”: zo prijst de nieuwkomer zichzelf aan. En het mooie is: daar is geen woord aan gelogen…

Jan-Paul Bruinsma – Business Developer bij Tuesday – vertelt: “We zijn onderdeel van Workspot. Dat richt zich op flexibele kantoorverhuur. Toen de mogelijkheid voorbij kwam om deze verdieping te huren in de Millennium Tower ontstond het plan om onder een apart label een meeting-center toe te voegen aan het portfolio. Deze locatie is ideaal: tegenover het centraal station van Rotterdam en met een fantastische view over de stad. Ons doel was om de sfeer en de beleving van het interieur te laten aansluiten en op hetzelfde niveau te brengen als het adembenemende uitzicht. In die opzet zijn we geslaagd, zo horen we van alle kanten.”

Eerst even naar de naam: Tuesday. Die is volgens Bruinsma eenvoudig te verklaren. “Dinsdag is namelijk de beste dag voor een vergadering. Dat is wetenschappelijk bewezen. Een meeting op dinsdag is dus perfect om op geniale ideeën te komen én ze te delen. Bij Tuesday zorgen we ervoor dat elke dag aanvoelt als een dinsdag. Het maakt dus niet meer uit op welke dag je een meeting plant, want bij ons slaagt je bijeenkomst altijd.”

Thalys

Achterliggende gedachte van Tuesday is dat mensen die elkaar zakelijk willen ontmoeten behoefte hebben aan een plek waar alles klopt. Bruinsma daarover: “Veel bedrijven die gevestigd zijn in Rotterdam Central District hebben zelf onvoldoende of geen geschikte ruimte voor bijvoorbeeld trainingen en workshops. Daarvoor wijken ze dan uit naar elders. Dan is het fijn om nu op steenworp afstand een locatie als deze te hebben. Veel van onze buren komen nu al bij ons over de vloer. Het was ook onze eerste focus om hen als klant binnen te halen. Een grote speler als Cool Blue is daar een goed voorbeeld van. Maar we merken nu ook al dat er vanuit andere delen van Nederland boekingen binnen komen. Het centraal station ligt hier recht voor de deur, dus dat is ideaal. En er staan ook al internationale meetings in de agenda, waarbij er zelfs mensen met de Thalys vanuit Parijs deze kant op komen.”

Bij Tuesday wordt vergaderen volgens Bruinsma weer leuk: “Brainstormen, knopen doorhakken, deals sluiten of samen creëren: afhankelijk van het doel, bepalen we samen met onze klanten het  type meeting. Even wegdromen bij de Rotterdamse skyline, een écht goede kop koffie wanneer de energie wat inzakt of een verrassingstool om de meeting een andere wending te geven: wij zorgen ervoor. Bij Tuesday raak je in een flow waardoor de meeting als vanzelf creatiever, efficiënter en effectiever wordt.”

Lounge met bar

Met zeven ruimten (drie vaste en vier flexibele) plus een grote lounge met bar biedt Tuesday plaats aan meetings en events tot wel 150 personen. “We hebben ook al vier events mogen hosten in de lounge. Die is ideaal voor het houden van een borrel, presentatie of walking-dinner. Dus ook als evenementenlocatie zetten we onszelf op de kaart,” aldus Bruinsma.

Tuesday wordt dan ook overladen met complimenten. Bruinsma is trots: “Voor zowel veel echte Rotterdammers als mensen van buiten de stad is het een unieke ervaring om de stad vanaf zo’n  enorme hoogte te aanschouwen. Daarnaast worden ook het ontwerp en het design als erg prettig ervaren. Veel bezoekers zeggen dat ze het gevoel hebben dat alles hier klopt. Dat is het grootste compliment dat we konden krijgen. Dat geeft ons veel extra energie. Qua boekingen lopen we aardig voor op de prognoses, dus nu is het zaak om deze vibe vast te houden.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.