Discover the finest spaces
Delen

Je event ‘net als in de film’ bij nieuw Hollywood Event Center in Rotterdam

Het Hollywood Café in Rotterdam is onlangs uitgebreid met allerlei soorten activiteiten zoals minigolf, escape rooms en race simulatoren en heet nu het Hollywood Event Center. Ook zijn er twee vergaderruimten bijgekomen en allerlei mogelijkheden voor events. De vernieuwde locatie pakt op 1 april uit met een groot openingsfeest met optredens van onder andere Douwe Bob. 

“Het Hollywood Café heeft vestigingen in Amsterdam en Rotterdam. In Rotterdam hadden we al een tijdje de wens om uit te gaan breiden. Toen het bedrijf naast ons ging verhuizen, was dat dus onze kans om het hele pand van 4000 vierkante meter in gebruik te gaan nemen”, vertelt Michelle van Leeuwen van Hollywood Event Center. “We kregen het pand leeg aangeleverd dus alles moest nog verbouwd worden. Hier zijn we in mei 2021 mee begonnen en uiteindelijk zijn we acht volle maanden bezig geweest met het opbouwen.” Inmiddels is de locatie één grote themabeleving geworden waar je kunt racen op één van de 24 race simulatoren, waar je het interactieve Lucky Putt minigolf kunt spelen, allerlei soorten missie kunt doen in de X-Cube Escape Rooms (kruising tussen een escape room en een videogame) en onder andere shuffle board, beerpong en biljard kunt spelen.

Hollywood Event Center

Het nieuwe Hollywood Event Center heeft ook allerlei mogelijkheden voor events. Zo zijn er twee vergaderruimten voor twaalf personen. Michelle: “Alles is bij ons gethematiseerd. Onze Red Bull vergaderruimte is bijvoorbeeld volledig ingericht als de pitbox van Red Bull Racing.” Daarnaast kun je een deel of de hele locatie afhuren voor events tot 700 personen. Voor een bedrijfsfeest bijvoorbeeld waarbij je natuurlijk gebruik kunt maken van alle activiteiten. “Wij zijn de ideale plek om plezier en zakelijk te combineren. Ook hebben we een groot podium waar artiesten, bands of dj’s je event compleet kunnen maken.”

Een lunch of diner in Hollywoodstijl kan natuurlijk in het Hollywood Cafe. In dit restaurant zijn overal scenes uit bekende films en series te zien. Daarnaast is er nu ook de Hollywood Sportsbar met 38 schermen waarop er altijd wel een wedstrijd te zien is. Events zijn ook mogelijk in beide restaurants. Michelle: “De catering tijdens je meeting of event verzorgen we uiteraard ook. Dit gaat altijd in overleg met de gast zodat wij precies weten wat de wensen zijn.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.