Discover the finest spaces
Delen

Preview: Garage45 in Ouderkerk aan de Amstel

Het is zover: 35 jaar geleden reed de laatste auto er naar buiten, straks is Garage45 een inspirerende locatie om te vergaderen, vieren en dineren. Alles is in het werk gesteld om de voormalige garage aan de Amstel om te toveren tot een buitengewone plek. De gloednieuwe meeting- en eventlocatie aan de Amstelzijde 45 in Ouderkerk aan de Amstel opent op 19 januari 2016 haar deuren.

render-garage-45-zaal-1

‘Wow’-gevoel

Tot 35 jaar geleden huisde er in het pand aan de Amstelzijde de garage van de familie Slokker. Daarna stond de garage leeg. “Eeuwig zonde”, meent Jacintha Ruppert, een van de initiatiefnemers. “Het is zo’n bijzondere en authentieke plek. Prachtig gelegen aan de Amstel. Weg van de drukte, maar toch centraal. Daar moest iets mee gebeuren. Het pand verkeerde echter in deplorabele staat. De afgelopen maanden is er hard verbouwd en gerenoveerd. En met succes.”

In het Locatieonderzoek 2015-2016 blijkt dat bedrijven op zoek zijn naar ‘anders dan anders plekken’ die het ‘wow’-gevoel opleveren. “Locaties met een ziel. Dat is Garage45 zeker. Als je straks het pand binnenstapt, kom je terecht in een nieuwe wereld. Van een spectaculaire graffitimuur tot oude garage gereedschappen, je kijkt je ogen uit.”

“Als je straks het pand binnenstapt, kom je terecht in een nieuwe wereld. Van een spectaculaire graffitimuur tot oude garage gereedschappen, je kijkt je ogen uit.”

Bijzonder én thuis

Achter de monumentale gevel huizen twee (vergader)ruimtes, een grote keuken en loungeruimte met zithoek en open haard. Het interieur is stoer en stijlvol en een tikje ruig, met behoud van authentieke elementen en details die doen denken aan de oude garage. De ruimtes zijn te boeken voor vergaderingen, brainstorms, lanceringen, borrels, recepties en diners. “Of je nu een boardmeeting organiseert of een verjaardag geeft, belangrijk is dat mensen zich hier bijzonder én thuis voelen”, vertelt Jacintha. “Van het interieur tot de service en het eten, een bezoek aan Garage45 wordt echt een beleving.”

Private dining

De smeerolie van Garage45? Goed eten. Jacintha: “Het brengt mensen samen, leidt tot goede gesprekken en creëert mooie herinneringen. Daarom maken we straks alles zelf in onze eigen keuken: De Werkplaats. Van ontbijt tot lunch en hapjes. Ook private dining is mogelijk. De kwaliteit van een toprestaurant, maar de intimiteit van een huiskamer. Onze chef bereidt heerlijke drie- of vier-gangen menu’s op basis van Hollandse seizoensproducten.”

Render1everdServicestationII

Opening

Garage45 werkt voor de private dining ook samen met de buren: Peter Lute van restaurant LUTE en biefstukkoning Loetje. “Heel verschillend, maar allebei heel erg goed in wat ze doen. We zijn trots op onze samenwerking met deze bijzondere plekken.”

Geïnteresseerde bedrijven zijn op 19 januari aanstaande tussen 16.00 en 19.30 uur welkom om het gloednieuwe Garage45 te bekijken.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.