Discover the finest spaces
Delen

Pellè trapt af: sterspeler van Feyenoord opent hotel ‘Mainport’

Op de kade, aan de Leuvehaven gaf de sterspeler samen met General Manager Hans van Schaick het startschot voor een adembenemend schouwspel van licht, muziek en waterdansers in de Leuvehaven. Na het spektakel, afgesloten met vuurwerk, genoten gasten van een hapje en een drankje onder begeleiding van een DJ. 

Apetrots
Manager Hans van Schaick is apetrots op Mainport. “We zijn jarenlang bezig geweest met een team van mensen om er voor te zorgen dat Mainport een onderscheidend hotel is. Ik geloof dat die opzet zeer geslaagd is. We krijgen enorm veel complimenten over het personeel, de inrichting, geur, muziek en ga zo maar door. Al in de eerste weken sprak ik gasten vanuit Mexico die in het hotel verbleven terwijl ze nog nooit van Rotterdam hadden gehoord. Gasten die speciaal voor je hotel komen ongeacht waar het staat; een groter compliment kan je niet krijgen.”

Geïnspireerd door de maritieme geschiedenis
Mainport is het eerste vijfsterren hotel van de Nederlandse hotelgroep Inntel Hotels. Het gebouw, ontworpen door MAS Architectuur, vormt door de glasgevels aan de kant van de historische Leuvehaven de schakel tussen stad en Haven. Ook Feran Thomassen, binnenhuisarchitect, haalde zijn inspiratie uit de maritieme geschiedenis van Rotterdam. Iedere etage in Mainport, ‘gateway to the World’, is geïnspireerd op een ander continent. Daardoor verschillen per etage het kleurgebruik en de patronen, en wordt ook het designmeubilair van onder andere Moroso, B&B Italia, Montis en Vitra in verschillende uitvoeringen gebruikt.

Mainport signature bed
Mainport beschikt over 215 kamers en suites, allen voorzien van het Mainport signature bed bestaande uit vier lagen. Mainport heeft een sterke focus op welzijn door Spa Heaven met Finse sauna, Turks stoombad, behandelkamers en traditionele hamam en door luxe faciliteiten in de kamer, zoals whirlpool, privé sauna en/of Jacuzzi voor het raam. Het hotel biedt 550 m2 multifunctionele zalen en een boardroom. Restaurant Down Under en Cocktailbar on The Rocks zijn al voor de officiële opening een succes onder zowel hotelgasten als Rotterdammers.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.