Discover the finest spaces
Delen

Kerk&Zen nieuwe exclusieve boardroomlocatie in Amsterdam Zuid

Meetables heeft een nieuwe, exclusieve boardroomlocatie geopend in Amsterdam Zuid. Kerk&Zen, zoals de locatie heet, bevindt zich in een kerk aan het Raphaelplein, in de rook van zakendistrict de Zuidas.

Glas-in-loodramen

De entree van de locatie ligt naast de hoofdingang van de kerk, en werd vroeger gebruikt door het kerkkoor om naar boven te gaan. De verdieping is volledig gerenoveerd tot een sfeervolle en moderne vergaderlocatie met een industriële uitstraling, maar enkele verwijzingen naar de geschiedenis zijn in het pand nog aanwezig. Zo hebben de wanden van de entree nog de originele karakteristieke tegels en komt het daglicht naar binnen door hoge glas-in-loodramen.

“De verdieping is volledig gerenoveerd tot een sfeervolle en moderne vergaderlocatie met een industriële uitstraling.”

 

Uitzicht over het plantsoen

De vergaderlocatie bestaat uit een grote vergaderruimte en een kleiner lunchgedeelte, van elkaar gescheiden met een glazen wand. In de eerste ruimte staan een grote statafel met barkrukken, een vergadertafel die in boardroom opstelling of in carré vorm kan worden geplaatst en een lounge gedeelte. De naastgelegen lunchruimte, met uitzicht over het plantsoen voor de kerk, kan ook worden gebruikt als break-out room.

Meetables beschikt momenteel over zeven vergaderlocaties in een straal van twintig minuten rijden van Amsterdam.

[Foto’s: Kerk&Zen]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.