Discover the finest spaces
Delen

Bakker Bart viert 40-jarig jubileum in Studio A12

De grootste bakkerijketen van Nederland, Bakker Bart, bestaat dit jaar 40 jaar. Dat werd eind vorige maand groots gevierd met 800 genodigden bij Studio A12, met als thema ‘Ik hou van Bakker Bart; Bakker Bart al 40 jaar Hollands favoriet’. Alle Bakker Bart-ondernemers en medewerkers waren uitgenodigd.

Bakker Bart is een oer-Hollands merk en niet weg te denken uit de Nederlandse winkelstraten. Daarom lag een Hollands thema voor de hand. Om in de feeststemming te komen lagen verkleedattributen en photo props klaar. Er was een fotowand met als thema Volendam, waar de gasten hun hoofd door konden steken om in Hollandse sferen gefotografeerd te worden. In de grote feestzaal, Studio 1, waren allerlei food stands aanwezig met onder andere saté en burgers. Daarnaast was er een echte stroopwafelbakker. Veel Hollandser dan dat wordt het niet.

Studio A12 Bunnik

Entertainment

Gastheer van de avond was Luc van Moorsel die op enthousiaste wijze de gasten warm maakte. Het entertainment was al net zo Hollands als het eten. DJ Nozem (Gert-Jan Rademaker) draaide feestmuziek en kreeg de voetjes van de vloer. Daarna was het de beurt aan Henk Dissel voor het eerste optreden. Hij maakte het publiek warm voor niemand minder dan Viva Hollandia-hitkanon Wolter Kroes, die voor de muzikale culminatie zorgde: een oer-Hollandse polonaise door de studio. Wolter zong een op Bakker Bart aangepaste tekst van Viva Hollandia en de hele zaal zong mee.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.