Meet Tuesday

Effectief vergaderen omringd door de skyline van Rotterdam

Wist je dat dinsdag de beste dag is voor een meeting? Dan hebben de minste mensen een vrije dag en sta je aan het begin van de week: hét moment dus om plannen te maken. Bij vergader- en evenementenlocatie Meet Tuesday in hartje Rotterdam weten ze hier alles van. Ervoor zorgen dat jij zo effectief mogelijk vergadert, is hier het ultieme doel. En natuurlijk kan dat op alle dagen van de week. De negen ruimtes zijn gericht op verschillende typen vergaderingen of events en overal vind je handige vergadertools. Een zandloper bijvoorbeeld om de gesprekstijd te beperken, kaartjes met gespreksstarters erop die je kunt gebruiken om elkaar wat beter te leren kennen of een pingpongsetje met een net die je gewoon over de vergadertafel kunt spannen. Vergaderen leuk? Aan Meet Tuesday zal het in ieder geval niet liggen! We namen een kijkje bij deze creatieve en originele locatie.

De persoonlijke benadering die kenmerkend is voor Meet Tuesday begint al wanneer je op hun website komt. Hier word je uitgenodigd om een paar vragen te beantwoorden waardoor de meest passende ruimte(s) voor je geselecteerd worden. Want waarom zou je een brainstormsessie in een zaal doen die juist is gericht op een boardroom meeting terwijl er een andere ruimte is met een muur vol whiteboards? Ook wanneer je belt om de mogelijkheden voor je meeting of event te bespreken krijg je hier altijd de vraag wat het doel van je bijeenkomst is. Wel zo praktisch. Meet Tuesday zit op de 23ste verdieping van de Millenniumtoren, recht tegenover station Rotterdam Centraal. Een geweldige locatie dus die uitstekend bereikbaar is met het ov, of met de auto: onder het gebouw zit namelijk een enorme parkeergarage. Maar misschien nog wel het belangrijkste: het uitzicht over Rotterdam is hier spectaculair.

Meet Tuesday

Als we de lift uit stappen op de 23ste verdieping stappen we meteen de sfeervolle Tuesday Lounge binnen. Hier kun je altijd zelf koffie of thee pakken, even één op één met iemand zitten of nog even samen borrelen na afloop van je meeting of event. Ook vindt hier de lunch plaats of organiseer je er een bedrijfsfeest, diner of receptie tot 180 personen. Er zijn verschillende soorten zitjes met auberginekleurige banken, comfortabele lichtgrijze stoelen, veel planten, stoere statafels en een grote marmeren bar als eyecatcher. Deze moderne en trendy stijl en de kleuren aubergine, lichtgrijs, oranje en donkerblauw vind je overal terug in deze venue.

We lopen door naar de ruimte die meteen indruk maakt op iedereen die er binnenstapt: UnforgetTable. De achtermuur bestaat compleet uit hoge ramen zodat je je kunt verwonderen over het prachtige uitzicht en een groot deel van de landmarks van Rotterdam (of misschien wel je eigen huis?) kunt spotten. Hier vergader je met maximaal 25 personen, maar de ruimte wordt ook regelmatig gebruikt voor een productpresentatie of fotoshoot. De vierkante, langwerpige of halve cirkelvormige tafels kunnen in allerlei soorten opstellingen gezet worden zodat – je raadt het al – de meeting zo effectief mogelijk verloopt. Verder vind je hier een handige coffee corner met koelkast, eigen koffiezetapparaat en waterkoker.

Digital hosting

Wat ook opvalt in UnforgetTable, en in alle andere ruimtes van Tuesday, zijn de opvallende oranje en blauwe spreekblokjes met ‘Let me help you’ en een QR code erop. Die wijzen je op de handige ‘digital hosting’ mogelijkheid van de locatie. Wanneer je de QR code scant kom je namelijk in een Whatsappgesprek met de host van Tuesday die je vervolgens heel gemakkelijk even kunt vragen om meer flessen water bijvoorbeeld. Of om wat technische ondersteuning. Het is handig om deze optie te hebben, maar omdat de host gewoon de hele dag tot je beschikking staat en precies weet hoe je bijeenkomst eruit ziet, is zo’n appje zelden nodig.

Vergadertools

Verder aanwezig in elke ruimte: grappige en originele vergadertools. Een mooi ontworpen zandloper bijvoorbeeld, soms zelfs meerdere met verschillende tijden. Handig om de spreektijd mee te bepalen zodat de meeting niet onnodig lang duurt. Of kaartjes met gespreksstarters – voor als je elkaar nog niet zo goed kent -, een rol papier die je over de tafel kunt uitrollen en waar iedereen ideeën op kan schrijven en nog veel meer. Tools zoals dit nodigen je uit om je meeting of event eens anders aan te pakken.

UnbeaTable en CreaTable

We lopen verder naar de grootste ruimte van deze venue, UnbeaTable. Hier kun je terecht voor allerlei soorten events tot maar liefst 130 personen. Naast een minibar, wederom een fantastisch uitzicht, megascherm en professioneel geluid is er hier een praktisch Clickshare systeem waardoor je je eigen laptop heel gemakkelijk aan het scherm kunt koppelen. Verder kun je hier, en in de andere zalen, gebruik maken van een Hybride Meeting Set waardoor gasten ook online aanwezig kunnen zijn. Ben je met een wat kleiner gezelschap? Dan kan UnbeaTable heel gemakkelijk verkleind worden met gordijnen. Of je creëert er twee delen mee voor verschillende onderdelen van je event.

Naast UnbeaTable ligt CreaTable. Eén van de meest opvallende ruimtes van Meet Tuesday vanwege de wand vol met whiteboards waar je heerlijk op kunt schrijven, tekenen en doodlen. Het maakt deze ruimte de creatieve hotspot voor brainstormsessies of workshops bijvoorbeeld. Tuesday werkt namelijk met vier vergadertypes: de efficiënte meeting (waarin de voortgang van iets wordt besproken), de effectieve meeting (o.a. een training of presentatie), de creatieve meeting (o.a. een brainstorm of workshop) en de betrokken meeting (o.a. coachingsessies of teambuilding). Verder vind je hier natuurlijk de vergadertools en zijn er allerlei soorten opstellingen mogelijk.

Staand vergaderen

De wat kleinere ruimtes AcTable, MeeTable en NoTable zijn ideaal wanneer je met een meer compacte groep bent. Bijzonder is AcTable met een geweldige robuuste zwarte tafel die heel gemakkelijk omhoog gezet kan worden zodat je staand kunt vergaderen. Of kies eens voor een staande privé lunch! Ook vind je hier de Wobbly’s: een soort zachte krukjes met een ronde onderkant waarop je vanzelf een actieve zithouding aanneemt. Via de AdapTable, tot zo’n twintig personen, lopen we naar de grote zaal The Corner, voor meetings en events tot zestig personen. Hier staan de Wobbly’s ook. Daarnaast heeft deze zaal een fijne donkerblauwe bank zodat je ook eens van plek kunt wisselen tijdens een meeting of nog even na kunt praten.

Eten waar je energie van krijgt

Bijna net zo belangrijk voor Meet Tuesday als effectief vergaderen is goede catering waar je energie van krijgt. Het één kan natuurlijk ook niet zonder het ander. Denk bijvoorbeeld aan een granola bowl met vers fruit als ontbijt, dadelballen en bananenbrood als snack of een salade, plaattaart en soep als lunch? Dankzij de samenwerking met partners uit de buurt wordt het eten gewoon lopend naar Tuesday gebracht, dagvers natuurlijk. Dat scheelt een hoop transport en belast het milieu ook veel minder. Ga je voor echt chique? Dan kan fine dining restaurant The Millèn (met één Michelinster!) dat op de eerste verdieping zit exclusief voor jou en je gezelschap komen koken.

Meet Tuesday is een bijzondere en creatieve plek op grote hoogte. Met een geweldig uitzicht over Rotterdam vanuit alle negen ruimtes. Waar vind je zoiets nog? Door het kleinschalige en intieme karakter huur je deze venue net zo gemakkelijk helemaal af voor een congres als dat je één ruimte boekt voor een creatieve sessie met je team. Tel hier nog eens de flexibiliteit en persoonlijke benadering van de hosts, het diverse en heerlijke eten en de uitstekende bereikbaarheid bij op en de keuze voor deze venue is snel gemaakt. Een plek waar je het uiterste uit je meeting haalt!