Discover the finest spaces
Delen

De Loods Rijswijk breidt uit met ruime en moderne vergaderruimte

Evenementenlocatie De Loods Rijswijk heeft er een nieuwe vergaderruimte bij: de Spaans Room. Deze nieuwste aanwinst is een lichte en open zaal voor meetings, workshops, trainingen en kleine presentaties voor maximaal 35 personen bijvoorbeeld. De Spaans Room heeft een keuken en ook een kleinere ruimte voor zes personen die goed ingezet kan worden als sub-ruimte tijdens een vergadering of ander soort event. Als alles volgens planning verloopt, opent De Loods binnenkort ook nog eens een restaurant. 

Debbie van Holsteijn vertelt wat er allemaal mogelijk is bij De Loods: “Naast het verhuren van flexwerkplekken en kantoorruimtes, zijn we ook een evenementenlocatie met meerdere event- en vergaderruimtes. Bedrijven worden van A tot Z ondersteund bij de organisatie van hun congres of seminar.” De afgelopen jaren breidde De Loods regelmatig uit met allerlei soorten nieuwe ruimten. Binnenkort komt hier ook een restaurant bij. “Vanuit dit restaurant gaan we straks alle catering verzorgen tijdens events. Het wordt een dagzaak, met een handige to go optie erbij.” De hoofdfocus van het nieuwe restaurant ligt op vegetarische ontbijt- en lunchgerechten, gezonde smoothies en goede koffie.

De Loods Rijswijk

De nieuwe vergaderruimte De Spaans Room is niet de enige ruimte die evenementenlocatie De Loods in Rijswijk er de afgelopen maanden bij kreeg. In september werden er twee extra subruimtes die aansluiten op Het Breinplein geopend. Het Breinplein is een grote centrale zaal, die geschikt is voor maximaal 200 personen. De nieuwe subruimtes lenen zich uitstekend voor ontvangst- en pauzemomenten. Daarnaast worden de zalen ook gebruikt als break-out mogelijkheid.

Debbie: “Verder hebben we ook nog de Bovenkamer. Deze ruimte is geschikt voor meetings en trainingen met een maximum van zes personen. De Karpuzovroom is tenslotte de ideale plek voor een demo, vergadering of training, en geschikt voor 30 personen. Deze ruimte beschikt tevens over een ruime open keuken en is voorzien van LCD-scherm en flip-over.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.