Discover the finest spaces
Delen

De meest inspirerende locaties van 2018

Een locatie voor een vergadering of groot evenement moet gezellig zijn, met veel groen en een huiselijke sfeer. Maar een moderne uitstraling die je een luxe-gevoel bezorgt, is ook belangrijk. Deze kenmerken zorgen ervoor dat je geïnspireerd raakt en zie je dan ook terug in de statistieken van Inspirerendelocaties.nl. Wat waren, volgens de bezoekers van Inspirerendelocaties.nl de meest bijzondere vergader- en evenementenlocaties van 2018? 

1. O-plek

De kleinschalige vergaderlocatie O-plek in het centrum van Utrecht heeft deze lijst bestormd dit jaar. Een nieuwe nummer één dus! Zou het door de koffie komen? Bij O-plek serveert een barista je namelijk onbeperkt biologische koffie (of thee).

O-Plek Utrecht
Foto: O-Plek

Bij O-plek kun je terecht voor vergaderingen, brainstorms of workshops. Er zijn zes verschillende ruimten te huur tot ongeveer 35 personen. Ook is er een eigen keuken voor bijvoorbeeld een lunch of borrel.

2. The Green Temple van The Conscious Club

Een van de trends op locatiegebied dit jaar, en zelfs nog meer in 2019, is aandacht voor duurzaamheid en groen. Dit zie je terug bij The Conscious Club, waar ze een high-tech klimaatsysteem, een dak vol zonnepanelen en meubels van natuurvriendelijke producten hebben. In de vergader-, workshop- en presentatieruimte The Green Temple worden schadelijke stofdeeltjes weggenomen en vervangen door zuurstof.

Green Temple Conscious Club
Fotocredit: Presstigieux (presstigieux.com)

Naast vergaderruimte The Green Temple is er nog een zaal te huur als break-out ruimte. Deze Zen Hall is een lichte ruimte vol ramen en hangplanten.

3. De Kloosterhoeve

De Kloosterhoeve biedt de gezelligheid van een monumentale boerderij met zes zalen van verschillende grootte. Hierdoor zijn er talloze mogelijkheden voor vergaderingen, brainstorms, personeelsfeesten of diners tot 150 personen.

Kloosterhoeve
Foto: De Kloosterhoeve

De centrale ligging van De Kloosterhoeve, vlakbij Utrecht, is erg praktisch en een van de redenen dat deze locatie zo populair is. Of komt dit door het bij velen bekende restaurant?

4. geWoonboot

Vergaderen in huiselijke sfeer terwijl je uitkijkt over het water: dat kan op de geWoonboot. Op het water heb je nauwelijks het gevoel in het drukke Amsterdam te zijn en komt de inspiratie vanzelf. Bovendien is er veel aandacht voor duurzaamheid op deze locatie.

GeWoonboot Amsterdam
Foto: geWoonboot

Er zijn twee ruimtes te huur op de geWoonboot, die ook op andere manieren in te delen zijn vanwege de flexibele wanden. Hierdoor zijn er mogelijkheden genoeg voor brainstorms, workshops of break-out momenten.

5. TOBACCO Theater

Het TOBACCO Theater is al jaren in deze lijst te vinden. En dat is niet zo vreemd: de combinatie van een culturele sfeer, de keuze uit acht ruimten van verschillende grootte en een uitstekende eigen keuken weet veel mensen te imponeren en natuurlijk inspireren.

TOBACCO Theater Amsterdam
Foto: TOBACCO Theater

In het gebouw van TOBACCO Theater zat vroeger een tabaksveiling. Nu worden de oude details uit die tijd gecombineerd met moderne en industriële elementen.

6. George Marina

Comfort, stijl en luxe komen samen bij George Marina aan het water van de Amsterdamse Amstel. Boven het restaurant liggen verschillende vergader- en eventruimtes, maar de grootste trekker is het Upperdeck en de Rooftop. Hier borrel of feest je met uitzicht over de stad.

George Marina
Foto: George Marina

Doordat alle ruimten aan elkaar geschakeld kunnen worden is George Marina erg flexibel. Een fijne plek voor vergaderingen, recepties, private dining, brainstorms of presentaties.

7. Inn Style

De prachtige ligging aan de Maarsseveense Plassen brengt meteen al de nodige inspiratie. Inn Style speelt hier handig op in door, naast verschillende ruimten beschikbaar te stellen, ook activiteiten aan te bieden. Om even los te komen van de meeting en weer nieuwe energie op te doen.

Inn Style maarssen
Foto: Inn Style

Er zijn maar liefst twaalf zalen te huur voor meetings, presentaties, vergaderingen of events. Maar ook buiten kun je hier terecht, op het overdekte en deels verwarmde terras, maar ook op het evenemententerrein met bos, strand, grasvelden en water.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.