Discover the finest spaces
Delen

5 Locaties met toffe teambuilding activiteiten

Uren achtereen vergaderen, brainstormen of overleggen is niet voor iedereen weggelegd. Na een paar uur intensief samenwerken dwaalt de aandacht onvermijdelijk af. Wil je de focus op je meeting houden? Soms bereik je dat beter door de aandacht even af te leiden en juist te focussen op de groepsdynamiek. Een leuke teambuilding activiteit kan ervoor zorgen dat de neuzen dezelfde kant op komen te staan en dat iedereen met vernieuwde energie weer aan de slag gaat. Wij bezochten vijf locaties waar je terecht kunt voor een goede meeting én voor verrassende en tot in de puntjes verzorgde teambuilding activiteiten!

THE LOCATION (Amsterdam)

In het centrum van Amsterdam, op 50 stappen van de Magere Brug en Koninklijk theater Carré, ligt The Location. Deze fraaie stadse locatie heeft vier verschillende ruimten die ideaal zijn voor meetings, brainstorm sessies, zakelijke events en andere off sites. Maar misschien wel de belangrijkste ruimte van The Location is de keuken, waarin het team van professionele chef-koks de heerlijkste gerechten bereidt. Óf jouw groep bijstaat bij het bereiden van de eigen culinaire creaties! Sluit je meeting af met een kookworkshop, van beginnersniveau tot koken met moleculaire technieken; van wijnproeverij tot suikerblazen; elke workshop is tailormade, zodat productiviteit en creativiteit samenkomen!

ENVERSED VIRTUAL REALITY EXPERIENCE CENTER (Eindhoven)

Samen in enkele minuten op wereldreis, of een sneeuwballengevecht met je team, midden in de zomer? Het kan in Enversed, het grootste Virtual Reality Experience Center van Europa. Met 3000 vierkante meter aan ruimte in het fraaie industriële Veemgebouw in Eindhoven vind je hier een bijzondere combinatie van historie, innovatie én alle ruimte voor events. Stel je eigen VR-experience samen in de negen VR-Rooms, waarbij de focus ligt op teamwork, competitie en interactie. Enversed is uitgerust met de laatste technieken op het gebied van Virtual Reality en is hét kennisdomein op het gebied van deze innovatieve technologie.

MIELE EXPERIENCE CENTER (Vianen)

De plek waar je Miele kunt ervaren in een energieke, zintuigenprikkelende beleving: dat is het Miele Experience Center. Deze bijzondere locatie in Vianen beschikt niet alleen over een innovatieve en interactieve toonzaal; het heeft ook verschillende moderne en volledig ingerichte ruimten voor meetings en events, van 16 tot 250 personen. Vanuit de vergaderzaal is het nog maar een paar stappen naar een van de meest moderne kookstudio’s van het land: het Miele Culinary Institute. Hier kun je onder leiding van professionele koks deelnemen aan allerlei culinaire workshops – met uitsluitend verse producten, gebruik van de nieuwste bereidingstechnieken en op de mooiste apparatuur!

FORTEILAND IJMUIDEN (IJmuiden)

Als je érgens het gevoel hebt dat alles draait om jouw groep, dan is het wel op Forteiland IJmuiden. Vanaf het moment dat je aan boord stapt van de boot die je naar het eiland brengt, waan je je in een andere wereld. PBN is specialist in het organiseren van (teambuilding)activiteiten en zet samen met jou het ultieme event neer. Of je er voor kiest om de dag te vullen met sportieve activiteiten en af te sluiten met een gezellig diner of barbecue, of juist een dag vergaderen wil onderbreken met een actieve break, de mogelijkheden zijn eindeloos!

VAN AMERSFOORT RACING (Zeewolde)

Bevindt de nieuwe Max Verstappen zich in jouw team? De plek om daarachter te komen is bij Van Amersfoort Racing in Zeewolde: één van Europa’s meest succesvolle opleidingsinstituten voor aanstormend race-talent waar racers als Max Verstappen hun eerste successen behaalden. Met de modernste trainingsfaciliteiten en -ruimten is dit een unieke locatie voor je meeting of event – met het bijkomende voordeel van speciale mogelijkheden voor teambuilding. Laat je team tijdens een pitstop challenge ervaren hoe je als geoliede machine kunt samenwerken bij een bandenwissel, of test je rijvaardigheid met een professionele simulatorsessie.

Meer inspirerende locaties?

Naast bovengenoemde locaties zijn er natuurlijk nog veel meer leuke teambuilding-locaties te vinden in ons land. Mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere evenementenlocaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.