Discover the finest spaces
Delen

World Forum benoemd tot beste congreslocatie van Nederland

Het World Forum is gekozen door de lezers van het magazine MICE Report vanwege het hogeniveau op het gebied van klantenservice, voorzieningen en innovatie. De MICE Report Awards worden jaarlijks uitgereikt in de Meeting, Incentive and Business Travel industrie aan toonaangevende organisaties waarvan de producten en services de kwaliteit in de MICE branche weergeven.

‘Terechte winnaar’
Charles Vandeleur, Chief Editor, The MICE Report: “I am pleased to announce that the World Forum have been voted by our readers as the Best Conference Venue in Holland for the 2013 MICE Report Awards. This was a competitive category and the World Forum is a deserved winner. Having consistently provided to a global client base, the highest levels of customer service, facilities and innovation.”

Waardering
“Wij zijn trots op het winnen van de MICE Report Award voor beste congreslocatie in Nederland. Dit is de internationale waardering voor de enorme inzet, professionaliteit en servicegerichtheid van onze medewerkers en daarnaast onze vooruitstrevendheid op het gebied van voorzieningen en innovaties”, aldus Michiel Middendorf, General Manager van het World Forum.

 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.