Discover the finest spaces
Delen

Beachclub LaParade: zakelijk ontmoeten aan zee

Zomaar een professionele ommezwaai maken in je leven. Dat deden Laura Pfeiffer en Jennifer Meijer toen ze hun respectievelijke banen als hr-manager en kapster inruilden voor die van eigenaren van een strandpaviljoen in Den Haag. Hun aan het strand van Kijkduin gelegen Beachclub LaParadeis een heerlijke plek om te genieten van je vrije tijd maar biedt zeker ook talloze mogelijkheden voor zakelijke ontmoetingen.

LaParade heeft een maximale capaciteit van 350 gasten en beschikt over verschillende gezellige ruimtes, die handig te verdelen of samen te voegen zijn tot de gewenste grootte.Ideaal dus voor zakelijke bijeenkomsten zoals events, bedrijfsuitjes, vergaderingen, trainingen, teamuitjes of (netwerk)bijeenkomsten. Van A tot Z verzorgd met bijvoorbeeld een ontbijt, lunch, borrel, diner en/of barbecue, eventueel aangevuld met workshops, sport of andere strandactiviteiten die zorgen voor een knap staaltje teambuilding.

Ommezwaai

Meijer en Pfeiffer hadden altijd al een grote passie voor organiseren, lekker eten en gezelligheid, maar met het openen van hun eigen strandpaviljoen ging op 6 mei 2021 werkelijk een droom in vervulling. Jennifer en Laura vertellen: “Jennifer had 15 jaar lang een kapperszaak in Den Haag. Laura was hoofd van de hr-afdeling van een overheidsorganisatie. Dan is deze nieuwe uitdaging natuurlijk wel een hele ommezwaai: het roer ging letterlijk om.”

Beachclub LaParade is gevestigd op de locatie waar eerst een onderneming met de naam At Sea zijn plek had. “At Sea was een pure evenementenlocatie; wij hebben er een echte beachclub van gemaakt waarbij we ons ook focussen op zakelijke events. Daar lenen het gebouw en de locatie zich uitstekend voor, en we hebben ook nog eens de beschikking over een privé-strand.”

Flexwerken

De ondernemende vriendinnen zijn vast van plan het optimale uit de locatie te halen: “We zien hier veel kansen voor de zakelijke markt. Zowel binnen als op het terras kun je prima flexwerken dankzij onder meer de uitstekende wifi, het is een heerlijke plek om met uitzicht op zee te vergaderen, te borrelen of een teamactiviteit te houden. We hebben inmiddels al aardig wat bedrijven en organisaties mogen ontvangen en nodigen iedereen die hier nog niet te gast was uit om ook eens een kijkje te komen nemen,”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.