Discover the finest spaces
Delen

Renovatie vergaderzalen en kamers Stayokay Den Haag afgerond

De Haagse vestiging van de bekende hostelketen Stayokay heeft een grote renovatie achter de rug. Alle kamers op de bovenverdiepingen hebben nieuw behang, sanitair en meubilair gekregen en twee vergaderzalen zijn compleet vernieuwd. Ook is er een energiezuinig luchtbehandelingssysteem geplaatst. “Het gehele hostel is nu weer fris met een nieuwe look en moderne apparatuur”, aldus Stayokay Den Haag. 

In 2018 was de begane grond van het hostel al aan de beurt. Toen is onder andere de Ridderzaal, de grootste vergaderzaal van Stayokay Den Haag, compleet gerestyled. Vanwege de coronacrisis werd de renovatie van de bovenverdieping eerst even uitgesteld. De afgelopen maanden kregen de 50 kamers op de bovenverdiepingen nieuw retro behang, een nieuwe vloer, nieuwe sanitair en nieuwe meubels. Inmiddels is de restyling helemaal afgerond.

Stayokay Den Haag

Ook de twee vergaderruimten op de bovenste verdiepingen van Stayokay Den Haag kwamen aan bod tijdens de renovatie. Zo is de Statenzaal voorzien van kleurrijk behang en heeft de Binnenhof zaal naast fris geverfde muren een nieuw keukenblok gekregen. Ook zijn alle vergaderruimten voorzien van nieuw meubilair en apparatuur. In de drie vergader- en eventruimten van Stayokay Den Haag kun je terecht voor feesten, brainstorm sessies of workshops tot zo’n zestig personen. Ook is er een restaurant met een terras aan het water waar je bijvoorbeeld samen wat kunt drinken of dineren na een meeting. Stayokay Den Haag kan ook alle catering van je meeting of event voor je uit handen nemen.

Stayokay is naar eigen zeggen de grootste hostelketen van Nederland met twintig vestigingen in het hele land. De keten bestaat al sinds 1929 en verzorgt jaarlijks bijna een miljoen overnachtingen. Ook wil de keten een voortrekker zijn op het gebied van duurzame en sociale initiatieven.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.