Discover the finest spaces
Delen

Scheveningse Kurhaus met Marcel Bosman aan het roer verder als Amrâth

Zoals eerder bekend werd, is het beroemde Kurhaus in Scheveningen gered en overgenomen door de Bussumse vastgoedbelegger Giovanni van Eijl. Op korte termijn maakt het hotel onder leiding van nieuwe general manager Marcel Bosman een doorstart als Grand Hotel Amrâth Kurhaus The Hague en wordt het grondig opgeknapt. Vanaf begin deze week mogen medewerkers solliciteren op hun oude functie. Het is niet bekend hoeveel er verloren zullen gaan.

Amrâth Hotels
Het vijfsterrenhotel kampt al enige tijd met tegenvallende inkomsten. Daardoor heeft de huidige exploitant van het hotel, Exploitatie Maatschappij Kurhaus Hotel (EMHK), een betalingsachterstand opgelopen bij de Israëlische eigenaren. De exploitatie van het uit 1885 daterende monument komt nu in handen van hotelketen Amrâth Hotels. Onder leiding van Marcel Bosman, voormalig general manager bij Amrâth Amsterdam, wordt het interieur vernieuwt en de service informeler gemaakt.

“Onder leiding van Marcel Bosman wordt het interieur vernieuwt en de service informeler gemaakt.”

 

Exploitatie in eigen handen
Steigenberger, eerder verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en marketing van het Kurhaus, liet onlangs in een persbericht weten ‘erg geïnteresseerd te zijn om de samenwerking met de nieuwe eigenaar van het Kurhaus Hotel te continueren’. Toch geeft Van Eijl aan de exploitatie zelf te willen doen. De kans dat alle Kurhaus-medewerkers na opnieuw te solliciteren op hun oude baan deze kunnen behouden, is gering.

[Bron: AD.nl / MissetHoreca.nl]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.