Discover the finest spaces
Delen

Dinnershow Grandeur strijkt neer in majestueuze Kurzaal

Grand Hotel Amrâth Kurhaus en Wentink, Forno & Partners hebben hun krachten gebundeld. De rijke historie van het Scheveningse hotel vormde voor Wentink, Forno en Partners dé inspiratie voor haar nieuwste dinnershow Grandeur. Op het podium van de fameuze Kurzaal, veelvuldig bezocht door royals en waar vele artiesten van naam en faam hun kunsten al vertoonden, zal de show vanaf 18 september 2021 iedere zaterdag op de planken staan.

Een uniek decor in een locatie met historische allure, in combinatie met high class entertainment maken samen een exceptionele show van wereldklasse. General Manager Roxana Tajvar is verheugd over de samenwerking: “Wij vinden het een eer om een show van deze statuur en geschikt voor jong en oud, naar ons hotel te halen.  Grand Hotel Amrâth Kurhaus en specifiek onze indrukwekkende Kurzaal die de grandeur van een rijk verleden uitademt, is het perfecte decor voor een show als deze. De show in combinatie met diner en overnachtingsmogelijkheid biedt een totaalbeleving voor een onvergetelijk weekendje weg.”

Zakelijk arrangement

Dinnershow Grandeur richt zich op een breed publiek van jong tot oud en is voor kinderen vanaf 10 jaar al goed te volgen. De show  leent zich perfect voor een gezellig weekend er op uit met z’n tweeën, een feestelijke gelegenheid met familie of vrienden of een bedrijfsuitje. Voor groepen zijn speciale arrangementen beschikbaar die rondom het arrangement aangevuld kunnen worden met maatwerk. Dit is meteen ook een aanrader voor een zakelijk uitje!

Het hotel biedt sowieso tal van mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten. Het Kurhaus beschikt namelijk over 10 inspirerende ruimtes, geschikt voor vergaderingen en andere evenementen tot 1500 personen.

Galerij Noord | Zuid

Enkele voorbeelden: in de prachtige, al eerder gememoreerde Kurzaal is in principe alles mogelijk. U kunt er dineren, dansen, tentoonstellen en recepties houden. De schitterende plafondschilderingen uit 1904 krijgt u erbij cadeau. Galerij Noord | Zuid bevindt zich op de eerste verdieping en is via een lift te bereiken. Deze galerij, met prachtig zicht op de Kurzaal, is uitermate geschikt voor het houden van een stijlvolle receptie. De Jacob Pronk-zaal is uitstekend toegerust voor grotere evenementen en diners; deze zaal heeft een verstelbaar podium en een uitgebreid ‘trussensysteem’. Daarnaast beschikt deze ruimte over meerdere in- en uitgangen, een naastgelegen foyer en heeft het een privéterras met zeezicht.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.