Discover the finest spaces
Delen

Steigenberger Hotel Group opent tweede hotel in Amsterdam

Steigenberger Hotel Group breidt haar aanwezigheid in Nederland uit met  een nieuwe viersterrenhotel. Het hotel met 253 superior kamers en suites opent haar deuren naar verwachting in juni 2015 in het hart van het trendy Amsterdam Zuidoost, naast de Ziggo Dome en Amsterdam ArenA.  Het hotel is onderdeel van een nieuw stedenbouwkundig project in Amsterdam Zuidoost.

Amsterdam Zuidoost
De Steigenberger Hotel Group opent naar verwachting juni 2015, een tweede hotel in de regio Amsterdam. Naast het Steigenberger Airport Hotel op Schiphol-Oost krijgt de hoofdstad een viersterrenhotel in ‘Zuidoost’ direct naast de muziektempel Ziggo Dome en de Amsterdam ArenA. Het nieuwe hotel van de Duitse ‘upscale’ hotelformule is nog in aanbouw en gaat beschikken over 253 superior kamers en suites. Een aangrenzend terras van het restaurant zal een directe link bieden naar de naastgelegen muziektempel Ziggo Dome en biedt een uniek uitzicht op de Amsterdam ArenA.

Het hotel zal tevens worden voorzien van conferentieruimtes met flexibele zalen.

 

Gebouw
Het gebouw waarin het Steigenberger Hotel zich vestigt is onderdeel van een nieuw stedenbouwkundig project dat bekend staat als uitgaans- en winkeldistrict. Het hotel vormt het laatste onderdeel van dit vernieuwingsproject. De grond is eigendom van G&S Vastgoed, contractpartner van Steigenberger Hotel Group en tevens ontwikkelaar van dit nieuwe hotel.

Lucratieve locatie
“Amsterdam is een van Europa’s meest aantrekkelijke toeristische bestemmingen”, aldus Puneet Chhatwal, CEO van Steigenberger Hotels AG. “Het feit dat Amsterdam een toonaangevende speler is in onder andere de zakelijke en leisure reisbranche maakt de stad een lucratieve en zeer belangrijke locatie voor de hotelsector. Door het openen van een tweede Steigenberger vestiging in de regio Amsterdam, kunnen we de aanwezigheid van de Steigenberger Hotel Group verder uitbreiden, beter tegemoetkomen aan de wensen van onze gasten en onze internationale expansie effectueren”, benadrukt Area General Manager Nederland, Erwin M. Bruyn.

Steigenberger Hotels AG
Steigenberger Hotels AG is één van de meest toonaangevende hotel- en recreatiebedrijven in Europa. Het bedrijf, gevestigd in Frankfurt am Main, is met 81 hotels vertegenwoordigd in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Nederland, België en Egypte. Onder de overkoepelende naam Steigenberger Hotel Group vallen zowel Steigenberger Hotels en Resorts (48 individuele First Class- en Deluxe-Hotels) als InterCityHotels (33 middenklasse hotels, direct gelegen aan verkeersknooppunten zoals treinstations en luchthavens).

Bronnen: Hospitalitymanagement.nl, Steigenbergerhotelgroup.com

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.