Discover the finest spaces
Delen

Jaz in the City: nieuw hotelconcept in Amsterdam

Het eerste Jaz in the City hotel heeft deze week haar deuren geopend in Amsterdam. Het hotel ligt naast grote entertainment venues als de Ziggo Dome, Amsterdam ArenA en de Heineken Music Hall, maar beschikt zelf ook over ruimte voor events.

“Bedien alle high-end technische snufjes met gemak via de Ipad”

Easy as 1, 2, 3

De gehele tweede verdieping van het hotel is ingericht voor events, meetings, diners, feestjes en borrels. “Combineer twee vergaderruimtes tot een ruimte geschikt voor 108 personen in theaterstijl, of vergader in rust in onze VIP boardroom, ontworpen voor 12 personen, met privéterras”, zo meldt het team van Jaz in the City. “Bedien alle high-end technische snufjes met gemak via de Ipad en geniet tijdens de break van vers gemaakte barista koffie via diezelfde Ipad. Easy as 1, 2, 3.”

2ND

De verdieping is genaamd 2ND, en is ontworpen met een box-in-box concept. Hierdoor is de ruimte ontzettend multifunctioneel en flexibel. ‘s Ochtends is dit de plek voor het ontbijt, in de avond voor privédiners en overdag voor creatieve brainstorm sessies of voorbereidingen voor vergaderingen in een van de vergaderzalen. 2ND biedt plek aan meetings van 2 tot 250 personen.

“Al onze vergaderzalen bieden toegang tot het prive balkon met uitzicht over het Ziggo plein. Maar in alle eerlijkheid, grote kans dat er gekeken wordt naar de Amsterdam ArenA op een steenworp afstand. Gelukkig hoeft niemand het terras op als zij dat niet willen, want de ramen van vloer tot plafond geven al een prachtig 180 graden uitzicht.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.