Discover the finest spaces
Delen

Venue Showcase: ‘Maak van vitaliteit jouw hoofdzaak’ bij Omnisport

Tijdens een evenement zie je pas echt goed wat de mogelijkheden zijn van een locatie. In de rubriek ‘Venue Showcase’ delen locaties foto’s van hun mooiste events. Dit keer krijgen we een kijkje achter de schermen bij Omnisport in Apeldoorn, waar een kennisevent werd gecombineerd met een flinke portie topsport!

Vitaliteit in je organisatie

Hoe implementeer je vitaliteit in je organisatie? Het is een heet hangijzer bij veel bedrijven. Daarom organiseerde Sport&Zaken – in samenwerking met Nevobo, Fietsersbond en Jongeren Op Gezond Gewicht – een speciale bijeenkomst over dat thema voor HR Managers en CEO’s. Het decor van dit event: de Volleyball Nations League.

Naast het opdoen van kennis, inspiratie en praktische tips konden de deelnemers volop netwerken en leren van andere bedrijven. Na de interactieve time-outs en een heerlijke walking diner was het tijd voor een flinke portie topsport in de kolkende volleybal arena. De Oranje Volleybal dames streden in de Volleyball Nations League tegen Brazilië in een bloedstollend duel. Een ijzersterke afsluiting van deze bijeenkomst over vitaliteit en de perfecte combinatie van sport en zakendoen!

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.