Discover the finest spaces
Delen

Vijf keer restylingen: bekende locaties in een nieuw jasje

Na zo’n lange lockdown wil iedereen wel weer aan de bak. Hoe fijn is het dan om opnieuw kennis te maken met je favoriete locaties! Vertrouwde kwaliteit, maar dan in een vernieuwde verpakking. Veel locaties investeerden afgelopen tijd in restylingen en dat werpt zijn vruchten af. Herontdek deze vertrouwde locaties, maar dan in een nieuw jasje!

LANDGOED KLARENBEEK

Hij stond er eigenlijk al een aantal jaar en was vooral het onderkomen van tientallen citrusboompjes en andere planten. Ieder jaar in mei gaat het hele groene inventaris naar buiten. Om vervolgens tijdens de zomer in de Nederlandse zon verder te groeien. In die periode staat de grote glazen kas op Landgoed Klarenbeek leeg. Zonde vond de chef-kok van de locatie. Na een kleine renovatie werd de kas in een nieuw jasje gestoken en is nu een spectaculaire locatie voor intieme diners of andere kleinschalige bijeenkomst. Met andere woorden: een prachtige toevoeging op de andere zakelijke mogelijkheden die Landgoed Klarenbeek biedt.

OMNISPORT APELDOORN

Maanden werd er gewerkt aan de restyling van Omnisport in Apeldoorn. Zonder ontwerpbureau, want de topsportlocatie werkt graag met de talenten die zij in huis hebben. Dankzij de restyling kan Omnisport tot 400 personen plenair ontvangen. En dat naast de dagelijkse (top)sportactiviteiten die dagelijks in het sportcomplex plaatsvinden. Er zijn verschillende congresfaciliteiten toegevoegd. Denk daarbij aan audiovisuele middelen zoals lcd-schermen, geluidssets en verlicht, maar ook nieuwe ontvangst- en vergadermeubilair en minitribunes. Qua catering is er op de locatie ook van alles mogelijk. Van een stevig ontbijt voor de vroege vogels, tot een uitgebreide lunch of een luxe diner om de dag af te sluiten.

SINGER LAREN

Singer Laren is bezig met het aanbouwen van een gloednieuwe vleugel, waar vijf ruimten en een tuinkamer voor meetings en events komen. Dankzij de schenking van een privékunstcollectie wordt de spectaculaire vleugel aangebouwd. Deze moet in het voorjaar van dit jaar af zijn en wordt op 9 maart geopend. De vleugel is een toevoeging op het bestaande museum en de concertzaal. Dankzij de vele ramen en het tijdloze modernisme sluit het goed aan op de huiselijke omgeving van Singer Laren. Je vergadert hier tussen de kunst en sluit af met bijvoorbeeld een receptie in de beeldentuin. Kortom, absoluut een locatie voor zakelijke events met een inspirerende twist!

HOTEL DE WERELT

Ruim drie jaar werd er diep in de bossen van de Veluwe hard gewerkt aan het verduurzamen, verbouwen en restylen van een hotel. Waar eerst een vervallen en oud gebouw stond, staat nu dus een prachtige locatie voor recreatie, meetings, events en bruiloften. Hotel De Werelt is een prachtige locatie met een inspirerend hotel met 125 slaapkamers, ruimte congres- en vergaderfaciliteiten. En het mooiste van alles: een natuurgebied als achtertuin. Hier moet je tijdens jouw bijeenkomst natuurlijk wel gebruik van maken. Ga tussen presentaties door lekker fietsen, wandelen of bootcampen. Of neem die flipover mee het bos in!

ECC LEIDEN

Het Event en Convention Center van Leiden begon vorig jaar aan een flinke verbouwing. Het stoffige imago van het hotel en de evenementenlocatie moest verdwijnen. Met een restyling en andere, persoonlijkere insteek is het gelukt om het voormalige hotel om te toveren tot een rustgevende evenementenlocatie. Als extra toevoeging opende The Pool, een exclusieve ruimte die – zoals de naam al doet vermoeden – gevestigd is in het oude zwembad van het hotel. Ingericht met de modernste apparatuur, planten en een eigen coffee corner kan je hier goed terecht voor een zakelijke bijeenkomst. Vergaderen, brainstormen, een pool party of huwelijksvoltrekking. Het kan allemaal!

Meer locaties in een nieuw jasje

Naast bovengenoemde locaties zijn er natuurlijk nog veel meer locaties te vinden in ons land. Vernieuwd, totaal nieuw of gewoon zoals jij gewend bent. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere evenementenlocaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.