Discover the finest spaces
Delen

Venue Showcase: Gevangenisbeleving bij FutureDome Events

Bij sommige locaties zie je pas goed wat de mogelijkheden zijn tijdens een evenement. In de rubriek showcase delen locaties foto’s van hun mooiste events. Deze week laat FutureDome Events zien hoe je alle mogelijkheden van dit fraaie gevangenisterrein benut tijdens de ultieme teamdag voor zorgdetacheringsbureau Careflex.

Careflex Zorg Groep levert oplossingen voor instellingen en particulieren met complexe zorgvragen. Ze zijn onder meer werkzaam in de (semi) gesloten zorg. Na een jaar hard werken moest dit de ultieme teamdag voor de medewerkers worden. Een dag waarop actief wordt samengewerkt, maar ook gegeten, gedanst en gefeest. De organisatie wil haar medewerkers het 100% Careflex gevoel meegeven, een slogan die een tijd terug in de organisatie werd geïntroduceerd en met deze dag die als titel 100% levenslang kreeg, werd voortgezet. De locatie van Future Dome Events – de oude koepelgevangenis van Breda – sloot mooi aan op dit thema.

Gevangenisfestival

De dag begon binnen de gevangenismuren, waar de rollen werden omgedraaid; tijdens een prison experience werden de medewerkers onder een streng regime opgesloten, met als doel de medewerkers te laten ervaren dat opgelegde autoriteit niet altijd tot het beste resultaat leidt. Careflex staat namelijk voor zorg, gelijkwaardigheid en respect. De stoere uitstraling en de historische elementen van de koepelgevangenis kwamen perfect tot hun recht in deze gevangenisbeleving.

Na het educatieve ochtendprogramma kreeg de dag langzaam een meer fun karakter. Beginnend met een Italiaanse lunch in de gang van de langwerpige voormalige vrouwengevangenis. Na de lunch was het aan de medewerkers zelf om de koepelgevangenis om te toveren tot een 100% Careflex locatie. Dat gebeurde met 6000 meter roze en paars lint (de bedrijfskleuren), een enorme Careflex puzzel en uitgerolde banieren. Na al die inzet was het tijd voor 100% ontspanning.

FutureDome Events had daarvoor de grote luchtplaats omgetoverd tot een festivalterrein met foodtrucks, festivaltenten, grote torens met speciaal ontwikkelde signing en diverse relax- en loungeplekken. De bezoekers konden verschillende activiteiten en workshops doen, variërend van bloemschikken tot black light apenkooien en van schermen tot kennismaken met roofvogels. Het oude voetbalveld op de luchtplaats was aan het einde van de dag het decor voor het optreden van een coverband, en gingen de voeten van de vloer met een biertje in de hand.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.