Discover the finest spaces
Delen

Top 5 Venues: New Delhi

Delhi is de hoofdstad van India. Er is altijd wat te doen in deze ‘buzzing’ stad. Delhi is een goed startpunt voor tours, zo brengt het nieuwe transportsysteem u in een handomdraai naar de Taj Mahal in Agra. Maar, Delhi is ook een fantastische eindbestemming op zich. Deze stad is met enkele Westerse elementen, maar vooral een heleboel geschiedenis, cultuur en authentieke hotels en restaurants een inspirerende plek. Samen met Incent Tours in India kozen wij vijf hip and happening venues in New Delhi.

01. Leela Palace

Leela Palace is uiterst geschikt voor tot in de puntjes geregelde meetings in alle vormen en maten. De kamers zijn majestueus te noemen, de authentieke details stralen schoonheid en elegantie uit. Ook heeft Leela Palace een verzorgde spa van maar liefst twee verdiepingen, met onder andere een café, fitness studio, relax ruimte, dakterras, sauna en stoombad.

Leela 3

 

02. B Bar

B Bar is een lounge, bar en restaurant in één en straalt de elegantie van het Verre Oosten uit. In deze omgeving kunt u weg dromen onder het genot van een uitstekend fusion diner en de sensuele muziek die uit de draaitafels van de DJ’s komt.

03. Shiro Lounge

In de Shiro Lounge kunt u heerlijk Oosters dineren, maar nog mooier aan deze venue is de bar. Shiro Lounge heeft verschillende Food & Nightlife Guide Awards gewonnen, waarvan ‘Bar with best dancing in India’ en ‘Bar with best ambience in India’ de belangrijkste zijn. In New Delhi bestaat geen betere plek om met een cocktail in de hand te genieten dan de sfeervol verlichte Shiro Lounge.

04. blueFROG

blueFROG Delhi is een futuristisch ogend platform waar muziekliefhebbers hun hart kunnen ophalen. Muzikanten uit India en de rest van de wereld die bekend staan om hun muzikale excellentie treden hier op, terwijl u geniet van een kwalitatief gerecht en een glas premium wijn van de Modern Europese menukaart met Aziatische invloeden.

05. Qutub Minar

Qutub Minar is een toeristische trekpleister in New Delhi, een perfecte plek om tijdens uw incentive cultuur en geschiedenis op te snuiven. Dit indrukwekkende monument is bijna 73 meter hoog en bestaat uit rood gekleurd zandsteen en blinkend marmer.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.