Discover the finest spaces
Delen

Het is even vliegen maar dan heeft u ook wat: Auckland is top!

Oké, u moet er even voor naar Nieuw-Zeeland, maar dan heb je ook wat. Als ongeveer een derde van de gehele Nieuw-Zeelandse bevolking hier woont, waarom zou u er dan niet eens een kijkje nemen tijdens uw MICE-trip? Het is een zeer bijzondere bestemming, waar het organiseren van evenementen bij bijna elke locatie hoog op de lijst staat en fine dining een steeds bekender fenomeen wordt.

01. Mollies

Mollies is een bijzonder boetiekhotel, weggestopt in een rustige straat. Wie Mollies binnenloopt, krijgt gelijk dat gastvrije gevoel dat Nieuw-Zeelanders zo goed kunnen geven. In een ontspannen en vooral prachtige vijf-sterrenomgeving kunt u genieten van alles dat Mollies u te bieden heeft: van fine dining tot prachtige evenementenruimtes. Ook de inrichting is superieur, over elk detail lijkt nagedacht te zijn.

02. Hotel DeBrett

“A unique luxury boutique hotel experience in the heart of Auckland city.” Zo beschrijft Hotel DeBrett de ervaring die u kunt verwachten wanneer u een nachtje boekt. Er zijn 25 kamers en verschillende function rooms, stuk voor stuk ingericht in een art-deco ontmoet sixties-look. Ook is er de mogelijkheid tot private dining.

03. The Grove Restaurant

The Grove heeft uitmuntende kritieken, variërend van: “Investeer hier je geld” tot “Exciting and unique, the whole dining package.” Bijzonder is het zeker. Chef Benjamin Bayly zorgt ervoor dat niks dat de keuken verlaat imperfect is. Wie op zoek is naar “fine dining” is bij de Grove absoluut aan het goede adres. Voor grote groepen zijn speciaal samengestelde menu’s verkrijgbaar.

 

04. Hilton Auckland

Het Hilton Auckland biedt zeven multifunctionele function rooms die baden in natuurlijk licht door hun prachtige ligging aan het water. Het hotel ligt slechts driehonderd meter van de zee vandaan. De ruimtes hebben verschillende formaten, waardoor elk evenement, van klein tot wat groter, mogelijk is.

05. Cibo 

Dit restaurant, gelegen in een voormalige chocoladefabriek, leent zich voor allerlei verschillende soorten evenementen. Cibo heeft ook al van alles voorbij zien komen en kan haar catering daarom perfect aanpassen aan de omstandigheden. Een toplocatie voor uw evenement, of om gewoon een keer te komen luchen. East meets West in dit trendy restaurant.

Bronnen afbeeldingen: 

  • Mollies: http://www.mollies.co.nz/mollies_events.html
  • Hotel DeBrett: http://www.hoteldebrett.com/drinks-canapes.asp
  • The Grove: http://www.thegroverestaurant.co.nz/gallery.php
  • Hilton Auckland: http://www3.hilton.com/en/hotels/new-zealand/hilton-auckland-AKLHIHI/index.html
  • Cibo: http://cibo.co.nz
X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.