Discover the finest spaces
Delen

Metropool Shanghai is een broedplaats van hotspots

Shanghai is de grootste stad van China en zelfs een van de drie grootste metropolen van de wereld. Heel veel mensen betekent ook een constante stroom aan nieuwe restaurants, hotels, roof top barren en meer. Genoeg om uit te putten dus, voor onze Top 5 Venues list van Shanghai.

01. The PuLi Hotel

Dit hotel straalt klasse uit. Aan de kleinste details is gedacht en daarom is dit geen standaard “luxury hotel”. Er zijn een restaurant, een bar en een garden terrace en daarnaast zijn er genoeg mogelijkheden voor uw evenement. Van private dining tot meeting rooms: The PuLi Hotel is op alles voorbereid.

02. Ultraviolet

We hebben het wel eens over unieke dineerervaringen en Ultraviolet hoort zeker in dat rijtje thuis. Het adres van Ultraviolet is onbekend. In plaats daarvan meldt u zich bij Mr. & Mrs. Bund, het andere restaurant dat wordt overzien door de Franse chef Paul Pairet. Vervolgens wordt u samen met uw negen andere tafelgenoten in een klein busje vervoerd naar een andere locatie, ver weg van de commercie van de stad. Eenmaal in het restaurant worden al uw zintuigen gestimuleerd. Het is een duur grapje, maar wel érg bijzonder. Wilt u dit doen, raden wij u aan enkele maanden van te voren te reserveren. Het is nogal populair.

03. Jing An Shangri-La

Het Jing An Shangri-La is zo’n typisch zakenhotel waar u zelf aan niets hoeft te denken. Uw eigen glimlach lacht u toe via de weerspiegeling van de altijd glimmende marmeren vloeren, terwijl u op weg bent naar een van de zeer moderne meeting rooms. Daarna neemt u een verfrissende duik in het gigantische zwembad, waarna u zich weer meldt voor een cocktail in The 1515 West. Wat een leven.

04. 100 Century Avenue

Op de 91ste verdieping van het Park Hyatt Hotel is dit hypermoderne restaurant. Uiteraard heeft u vanaf hier geweldig uitzicht over de stad, maar ook het eten is indrukwekkend. Een aanrader is om een vis aan te wijzen in een van de zes aquaria en hier in gegrilde, gestoomde, of in sashimi gesneden vorm van te genieten. Daarnaast heeft 100 Century Avenue een van de meest uitgebreide en indrukwekkende wijnkaarten van China.

05. Shanghai Tower

De toren is net af, maar het hotel met ruim 300 kamers dat zich schuilhoudt in het immens grote gebouw wordt naar verwachting begin 2015 geopend. De toren is maar liefst 632 meter hoog en daarmee het een na hoogste gebouw ter wereld. Krijgt u al hoogtevrees?

Bronnen afbeeldingen:

 

  • Puli http://www.thepuli.com/en/gallery/
  • Ultraviolet: http://graphics8.nytimes.com/images/2013/08/25/t-magazine/25well-shanghai/25well-shanghai-tmagArticle.jpg en http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/02/92/81/eb/getlstd-property-photo.jpg
  • Jing An Shangri-La: http://www.shangri-la.com/shanghai/jinganshangrila/photos-videos/
  • 100 Century Avenue: http://hotelsandstyle.com/wp-content/gallery/shanghai-park-hyatt-pudong/park-hyatt-pudong-3.jpg
  • Shanghai Tower http://qrznow.com/wp-content/uploads/2014/09/Shanghai-Tower.png

 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.