Discover the finest spaces
Delen

Van de nachtclub tot de hotelkamer: tot in de puntjes verzorgd

Mumbai is de grootste stad van India en met die titel verwachten wij wel wat. Gelukkig zijn er talloze geweldige locaties om uit te kiezen. Vier uw MICE-trip in een te gekke nachtclub, een van de vele sterrenrestaurants of kom tot rust in een schitterend hotel.

01. Trilogy

1400 led-lichtjes staan in dit geval gelijk aan een onvergetelijke ervaring. Trilogy is de hotste club van Mumbai, waar regelmatig beroemdheden te spotten zijn.

venue3-photo

 

02. Taj Mahal Palace

Vlak achter de beroemde Gateway of India, prijkt het gigantische gebouw dat de Taj Mahal Palace huisvest. Indrukwekkend hotel dat al sinds haar bouw in 1903 bij de beste hotels van de wereld hoort. Bovendien zijn er maar liefst tien restaurants in het hotel en zijn er genoeg mogelijkheden voor private events. Huur bijvoorbeeld een jacht, of een van de elf zalen.

 

03. Wasabi by Morimoto

Wasabi by Morimoto is gevestigd in het chique Taj Mahal Hotel en werd in 2013 erkend als een van Azië’s vijftig beste restaurants. Richard Branson schijnt te zweren bij het restaurant, maar dat is ook niet gek. Chef Morimoto gebruikt ingrediënten die speciaal vanuit Japan worden overgevlogen, wat een perfecte smaak garandeert.

04. blueFROG

Mooie muziek in het financiële hart van Mumbai: wat wil een zakenreiziger nog meer? blueFROG is een voormalig warenhuis dat is omgetoverd tot spetterende muzieklounge. Met een cocktail in de hand napraten over de zaken van de dag, met op de achtergrond een prikkelende jazz sound. Perfectie!

05. InterContinental Marine Drive

Dit hotel heeft een prachtige locatie aan de Arabische Zee. Bovendien claimt het hotel de grootste kamers in de stad te hebben. Vanaf het dakterras, waar overigens ook het zwembad gelegen is, kunt u genieten van indrukwekkende zonsondergangen. Als u uitgekeken bent op het water, kunt u ook nog terecht in de “award winning-cuisine” van chef Ian Kittichai.

Bronnen afbeeldingen

  1. Trilogy: http://www.trilogy.in/images/venue3-photo.jpg
  2. Taj Mahal Tower: http://cdn.luxedb.com/wp-content/uploads/2011/05/Taj-Mahal-Palace-and-Tower-Mumbai-8.jpg
  3. Wasabi: http://nowtravelasiaawards.com/wp-content/uploads/2014/05/mumbai-eat-wasabi-1.jpg
  4. blueFROG: http://bollywoodoverseas.com/wp-content/uploads/2014/10/blue-frog.jpg
  5. Intercontinental Marine Drive: http://www.ichotelsgroup.com/hotelmedia/repository/concierge/BOMHB/5620/5622/5622-full.jpg

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.