Discover the finest spaces
Delen

Vancouver is a “chill” city for your business trip

Kom samen met de Vancouverites (ja, zo heten de inwoners van Vancouver echt) genieten van al het moois dat deze Canadese stad te bieden heeft. Omdat er nogal veel is, maakten wij alvast een kleine selectie voor u.

01. Coast

Namen die de essentie van hetgeen dat het representeert kunnen weergeven zijn altijd de beste. Zo ook Coast, waar seafood schittert. De meest verse vis geserveerd in indrukwekkende torens, fantastisch klaargemaakte oesters op een bedje van ijs… Een pure ervaring die u niet mag missen tijdens uw Mice-trip.

02. Rosewood Hotel Georgia

Roaring Twenties worden gecombineerd met eigentijds design in het Rosewood Hotel Georgia. De compleet gerenoveerde trap leidt u vanuit de lobby naar de evenementenruimtes. Van dakterras tot jazz lounge, Georgia heeft voor elk evenement wel wat te bieden.

03. Miku

Tot hoogte verrijkende sushi aan de waterkant van Vancouver. Private dining is mogelijk in de Miku Waterfront’s Blue Sky Room, waar u uiteraard wonderschone uitzichten heeft over de haven van Vancouver en de daarachter gelegen bergen. Heerlijk Japans eten onder genot van een privé diner, wat wilt u nog meer?

 

 

04. Loden Vancouver

Het Loden Vancouver is gelegen in de “downtown” buurt Coal Harbour. Het heeft intieme maar hypermoderne meeting rooms met tot in de puntjes verzorgde catering, maar ook heerlijke kamers om in bij te komen na een dagje city hoppen.

05. Hawksworth Restaurant

In de York Room @ Hawskworth Restaurant kijkt u rechtstreeks in de Vancouver Art Gallery. Bovendien zit u in een van Vancouvers’ meest historische en exceptionele private dining experiences. En het eten… wow. Het is een vrij grote ruimte waar tot 63 personen gezeteld kunnen worden, dus kom zeker langs voor een cocktailreceptie, gala diner of zakenlunch.

Bronnen afbeeldingen: 

1. Copyright: http://modernmixvancouver.com/wp-content/uploads/2012/02/coast_restaurant_front.png en
http://test.restaurantevents.ca/wp-content/uploads/2013/11/Coast-Bar.jpg
  1. Copyright: Rosewood Hotel Georgia
  2. Copyrigh Miku Restaurant: http://mikurestaurant.com
  3. Copyright: Loden Vancouver (http://theloden.com/photo-gallery/)
  4. Copyright: Hawksworth: http://www.hawksworthrestaurant.com/events/private-dining/
X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.