Discover the finest spaces
Delen

Sneak preview: eerste blik in de Midden Nederland Hallen

Bekijk deze locatie als eerste tijdens de opening op 9 december

Het nieuwste evenementencomplex van Nederland is een feit. De Midden Nederland Hallen in Barneveld, centraal gelegen naast snelwegen A1 en A30, openen op 9 december 2016 de deuren voor het publiek. Wie deze hypermoderne locatie zelf wil bewonderen, is welkom om op 9 december bij de opening aanwezig te zijn. GreaterVenues kreeg alvast een sneak preview van deze gloednieuwe locatie!

[button colour=”accent” type=”slightlyroundedarrow” size=”large” link=”https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdD6NPRhjhdBj4TJ8yUVP2iugdXNSvC7DfO2Vwj2rPkB61mMg/viewform?c=0&w=1″ target=”_blank”]Meld je hier aan voor de opening[/button]

Midden Nederland Hallen Barneveld

Hagelnieuw

Het is nog niet zo lang geleden dat we naar Barneveld reden om het slaan van de eerste paal bij te wonen, in januari dit jaar. Destijds keken we uit op één grote modderige bouwput. Sinds het startschot van de bouw werd gegeven, is er veel veranderd. Als we nu de snelweg afrijden, zien we een hagelnieuw parkeerterrein, met ruim 1300 parkeerplaatsen en keurig aangelegde beukenhaagjes. Midden op het terrein staat het gebouw dat we kennen van de bouwtekeningen. Met koeieletters staat het op de grote gevel: Midden Nederland Hallen.

Midden Nederland Hallen Barneveld

Midden Nederland Hallen Barneveld

Midden Nederland Hallen Barneveld

Moderne techniek en faciliteiten

Het nieuwe evenementencomplex van Teka Groep bestaat uit 10.000 vierkante meter vloeroppervlak. Op de begane grond liggen twee grote en hoge hallen van elk 2500 vierkante meter: het Auditorium, met plek voor 200 tot 2500 personen, en de flexibel in te richten Expohal. Beide hallen zijn neutraal qua kleurstelling, maar voorzien van alle moderne techniek en faciliteiten. Boven vinden we nog een verdieping met 20 subruimtes in verschillende afmetingen.

Fabriekslampen

Tussen de grote hallen in liggen een foyer en het Grand Café, dat verrassend warm en sfeervol voelt voor zo’n nieuwe locatie. Oude fabriekslampen hangen aan het hoge plafond, en schijnen een warm licht op het vintage meubilair. Eyecatcher in de ruimte is de reusachtige oude stellingkast uit het Notarieel Archief van Rotterdam, langs de gehele breedte van de ruimte.

Midden Nederland Hallen Barneveld

Midden Nederland Hallen Barneveld

Buitenzijde pand (12)

Elevate your event

De Midden Nederland Hallen nodigt de hele branche uit om als eerste een kijkje te komen nemen in alle ruimtes van het evenementencomplex. De opening vindt plaats op vrijdag 9 december om 15.30 uur en heeft als thema ‘Elevate your Event’.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.