Discover the finest spaces
Delen

5 Grootse evenementenlocaties waar je goed kan parkeren

Als er iets is waar je je geen zorgen over wil maken tijdens een event dan zijn het de parkeerproblemen van je gasten. Zij moeten lekker soepel hun auto weg kunnen zetten en in no time voor de entree van de locatie staan. Voor hen een ontspannen begin van de dag of avond en voor jou net zo goed. Daarom hebben we 5 grootse evenementenlocaties waar je goed kan parkeren voor je geselecteerd. Laat je inspireren door deze bijzondere en stijlvolle locaties met topvoorzieningen!

KINEPOLIS JAARBEURS UTRECHT

Hoe leuk is het om je congres, productlancering of presentatie in één van de grooste bioscopen van Nederland te organiseren? Kinepolis Jaarbeurs Utrecht heeft maar liefst veertien bioscoopzalen waar zo’n 99 tot 575 personen terecht kunnen. Dat biedt talloze mogelijkheden! Verder zijn er twee ontvangstruimten waar je je event in stijl kan laten beginnen. Ook is het mogelijk om restaurant Speys in te zetten tijdens je event. Kinepolis Jaarbeurs is uitstekend bereikbaar aangezien het middenin het centrum van Utrecht ligt en tegenover het Centraal Station. Ook liggen er drie grote parkeerplaatsen op loopafstand waardoor je auto wegzetten zo is gepiept!

MIDDEN NEDERLAND HALLEN, BARNEVELD

Wie op zoek is naar een écht duurzame evenementenlocatie is bij de Midden Nederland Hallen in Barneveld aan het juiste adres. Door de 1650 zonnepanelen op het dak is het hele complex namelijk energieneutraal. Er zijn vier zalen voor onder andere beurzen, congressen en andere soorten events, een Grand Café en daarnaast maar liefst twintig subruimten! Gloednieuw is de Next Qube: een plug & play ruimte met camera’s, drie grote schermen en plek voor zo’n 750 gasten. Ideaal voor events waarbij je gasten zowel live als online aanwezig zijn! En met 1200 eigen parkeerplaatsen en laadpalen voor elektrische auto’s is er meer dan genoeg parkeergelegenheid.

DE BROODFABRIEK, RIJSWIJK

Een voormalige broodbakkerij met ruim 10.000 vierkante meter aan beursvloer, robuuste congres- en feestzalen en innovatieve subruimten: dat is De Broodfabriek in Rijswijk. Een geweldige industriële locatie waar je de ruimte hebt en bovendien op maar liefst drie parkeerterreinen kunt parkeren. Zo is er een eigen overdekte garage met 700 plekken, een terrein naast de hoofdingang met 120 parkeerplaatsen en P3 met 120 plekken. Ook bijzonder: je hebt de locatie altijd exclusief voor jouw gasten. Verder zijn audiovisuele middelen, verlichting, meubilair en decoratie standaard aanwezig. Een veelzijdige evenementenlocatie waar je creatief kunt zijn en de meest fantastische events neer kunt zetten!

POSTILLION HOTEL AMERSFOORT VELUWEMEER, PUTTEN

Een ideale ligging langs de A28, een groot eigen parkeerterrein met 350 gratis plekken voor de deur én een geweldig uitzicht over het Veluwemeer. Met zowel de Randstad als de Veluwe om de hoek is Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer in Putten de ideale uitvalsbasis voor workshops, trainingen en andere bijeenkomsten. Laat je omringen door de rust van de natuur en de luxe van deze bijzondere venue. Het hotel heeft 93 stijlvolle, moderne hotelkamers en beschikt over 9 eigentijdse en multifunctionele ruimten voor meetings en events. Neem plaats op het terras aan het water en geniet van het heerlijke strandgevoel, maar dan op de Veluwe!

JOHAN CRUIJFF ARENA, AMSTERDAM

Jouw event in het centrum van het topvoetbal: de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Wie wil dat niet? Het enorme stadion telt maar liefst 15 zalen voor evenementen en allerlei mogelijkheden voor break-out sessies. Ga je voor de stijlvolle Amsterdam ’72 zaal voor maar liefst 800 personen? Of heffen jullie je glas op het evenementenplatform van 1000 m2 direct achter één van de goals? Mogelijkheden genoeg bij deze topvenue! Ook parkeren is geen enkel probleem. Er liggen tientallen parkeergarages in de buurt en je kunt via de website van de ArenA gemakkelijk zien welke plekken nog beschikbaar zijn of alvast een plek reserveren.

Meer locaties met goede parkeergelegenheid

Naast bovengenoemde locaties zijn er natuurlijk nog veel meer evenementenlocaties waar je goed kan parkeren. Mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere evenementenlocaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.