Discover the finest spaces
Delen

Neem je cateraar gewoon mee bij deze zes cateringvrije locaties in Amsterdam

Heb jij een vaste cateraar die precies weet wat je wil en waar je niet zonder kunt? Dan kun je lang niet bij alle evenementenlocaties terecht. Op veel plekken moet de lunch, borrel of het diner namelijk bij de locatie zelf afgenomen worden of werken ze samen met een vaste cateraar. Niet getreurd: wij gingen op onderzoek uit en selecteerden zes bijzondere cateringvrije locaties voor je in Amsterdam. Want liefde gaat immers door de maag!

LIEF AMSTERDAM

Culturele vrijplaats LIEF Amsterdam is een bijzondere en rauwe plek waar muziek, kunst en events samen komen. Het is een soort oase in de stad met een buitenterrein van maar liefst tweeduizend vierkante meter waar je de meest spectaculaire events kunt organiseren. Daarnaast is er een industriële en authentieke loods met een mainstage, lounge gedeelte en verschillende geheime plekjes voor inspirerende break-out momenten. Creëer hier precies de sfeer die jij wil met het fantastische eten van jouw cateraar. Alles is hier mogelijk! Zo draag je bij aan de drie kernelementen van LIEF Amsterdam: vrijheid, good food en muziek.

AMAZE

Echt indruk maken tijdens je event? Kies dan voor een experience bij AMAZE in Amsterdam West. Deze oude pindabranderij is compleet verbouwd en nu verras je hier iedereen met een tour door verschillende ruimten vol technische hoogstandjes. Een lichttunnel vol rook en muziek, een ruimte met meer dan 250 lasers en een zaal vol spiegels en schommels bijvoorbeeld. Je gasten gaan hun oren en ogen niet geloven en starten verwonderd en energiek aan je congres, productpresentatie of ander soort event. Natuurlijk met een geweldige lunch, diner of borrel door jouw eigen cateraar. Durf jij deze experience aan? The only way out is in!

JOHAN CRUIJFF ARENA

Wie ruimte nodig heeft en gasten echt iets bijzonders wil bieden, gaat natuurlijk voor de Johan Cruijff ArenA. Hier organiseer je jouw event in het centrum van het topvoetbal! Het enorme stadion telt maar liefst vijftien zalen voor evenementen en heeft allerlei mogelijkheden voor break-out sessies. Ga je voor de stijlvolle Amsterdam ’72 zaal voor maar liefst achthonderd personen? Of heffen jullie je glas op het evenementenplatform direct achter één van de goals? Ook is het hier geen probleem om je favoriete cateraar mee te nemen. Het team van de ArenA stemt graag met hen af om je event onvergetelijk te maken.

EXPO GREATER AMSTERDAM

Expo Greater Amsterdam is een exclusieve evenementenlocatie met een industriële uitstraling vlakbij Schiphol Airport. De locatie bestaat volledig uit glas, wat voor een waanzinnig binnen-buitengevoel zorgt. Een duurzame locatie, circulair en grotendeels gebouwd met natuurlijke materialen. Perfect voor een publieks- of zakelijk evenement met een bijzondere ambiance. De onverwachtse rust tussen de bedrijvigheid van de Randstad en de opvallende architectuur laat het gebouw perfect samenvallen met het weelderige groen van het omliggende natuurgebied. Als opdrachtgever ben je vrij om je eigen cateraar te verzorgen. Expo Greater Amsterdam adviseert je daarbij graag op maat!

ROOM MATE AITANA

Een van de meest opvallende hotels in het centrum van Amsterdam is Room Mate Aitana. Het hotel heeft acht stijlvolle vergaderruimten met een modern interieur, de nieuwste AV-technologieën en een fantastisch uitzicht. De bijzondere evenementenlocatie ligt namelijk vlakbij Amsterdam Centraal op een kunstmatig eiland in het IJ. Hoe je er komt? Loop een kwartiertje vanaf het station, leg je boot aan in het haventje voor de deur of doe saai en parkeer je auto in de parkeergarage IJdock onder het hotel. Catering kan je door de locatie laten regelen, maar je eigen cateraar meenemen is ook geen enkel probleem!

DE KROMHOUTHAL

Op zoek naar een indrukwekkende, stoere locatie met een creatieve en ondernemende vibe? In De Kromhouthal in Amsterdam Noord maak je zeker indruk! In deze enorme industriële locatie van ruim 5000 vierkante meter werden ooit grote scheepsmotoren gebouwd. De authentieke kranen en stalen constructies vormen vandaag de dag het historische decor voor events in alle soorten en maten. De Kromhouthal is adembenemend groots en imposant, maar toch flexibel in het gebruik door de goede basisvoorzieningen en natuurlijk de mogelijkheid om je eigen cateraar in te zetten. Hier zet je exact het event neer dat jij voor ogen hebt!

Meer cateringvrije locaties

Naast bovengenoemde venues zijn er natuurlijk nog veel meer cateringvrije locaties in Nederland. Mooie en inspirerende plekken zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere cateringvrije locaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.