Discover the finest spaces
Delen

Royaal ontvangst bij feest event 14 in TivoliVredenburg

Toonaangevende partijen als HEBO Verhuur, Besseling Travel, Holland Evenementen Groep en La Vie Catering, hebben de handen ineengeslagen om het feest van event 14, op woensdag 2 april aanstaande, in TivoliVredenburg een royaal tintje te geven.

De loper gaat na de eerste beursdag letterlijk uit, verschillende vormen van pendelvervoer staan ter beschikking van de feestgangers en exquise catering wordt ter plekke bereid. Een feest van dit kaliber kan dan ook niet zonder de spetterende muziek van The Royals.

Sneak Preview
Events van verschillende aard; van jazzfestival tot medisch congres en van popconcert tot vakbeurs, vinden vanaf de officiële opening, op 21 juni aanstaande, onderdak in het multifunctionele eventwonder TivoliVredenburg. De evenementenbranche krijgt op 2 april alvast een preview van dit architectonische gebouw in het hart van Utrecht en het belooft een feestelijk hoogtepunt te worden.

Powered by
De partijen die het feest in TivoliVredenburg na de eerste beursdag van event 14 mogelijk maken zijn in willekeurige volgorde: Eventex, TivoliVredenburg, BloemBloem, La Vie Catering, Vineyard Catering, DEMO Productions, Buro van Otterloo, The Royals, House of Kent, HEBO, Holland Evenementen Groep, Triple F Security, Besseling Travel, Photonic, HH Producties, Shake and Serve.

Aanmelden?
Nog niet aangemeld voor het feest? Neem contact op met Eventex  (026 333 75 77). Let op: het aantal beschikbare kaarten is beperkt.

Foto credits: Juri Hiensch.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.