Discover the finest spaces
Delen

Parkzuid krijgt door samenwerking IDFA onder andere nieuwe filmzaal

Parkzuid Рvoorheen Vondelpark3 Рheeft per 1 september een nieuwe hoofdbewoner. Het International Documentary Filmfestival Amsterdam (IDFA) betrekt de kantoren op de bovenste verdieping van het pand. De organisatie is druk bezig om een filmzaal te realiseren op de eerste etage. Daarnaast vindt er een kleine verbouwing plaats in het restaurant zodat er meer plek komt voor zitplaatsen. Meer ruimte voor meetings en events dus!

Parkzuid zit in het pand van het voormalig Filmmuseum in het Vondelpark. De locatie zal als horeca exploitant alle catering-invulling voor haar rekening nemen tijdens IDFA partner events en gaat de nieuwe mediabar bemannen zodat gasten die een film komen kijken een drankje en hapje mee de zaal in kunnen nemen.

Parkzuid

“Het terras blijft voorlopig nog even staan,” vertelt Sandra van den Hurk. “Hopend op een Indian summer zal Parkzuid dagelijks te bezoeken zijn voor heerlijke koffies en ontbijtjes, smakelijke lunches en gezellige borrels onder de stretchtent, of aan de unieke schommel tafel in de zon. Binnen in het restaurant wordt een kleine verbouwing gerealiseerd. De open keuken midden in de zaak gaat plaats maken voor extra zitplaatsen om zo in de winter ook wat grotere gezelschappen plaats te bieden.”

Parkzuid heeft meerdere ruimten die ideaal zijn voor allerlei soorten events. Zo is er bijvoorbeeld de Franse Kamer, met veel klassieke elementen en een perfecte akoestiek. Maar ook de studio. Bestaande uit een theaterzaal en een black box met hoge plafonds en een klassieke uitstraling.

Het IDFA Filmfestival vindt dit jaar plaats van woensdag 8 tot zondag 19 november.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.