Discover the finest spaces
Delen

7 locaties in Amsterdam voor een succesvolle training waar je zeker indruk mee maakt!

Een goede trainingslocatie is de basis voor de effectiviteit en productiviteit van jouw bijeenkomst. Een succesvolle training geef je natuurlijk het liefste in een inspirerende omgeving en daarom zetten wij een aantal gave trainingslocaties op een rij.

VEERHUIS AAN HET IJ

Een training in deze voormalig dienstwoning is een van de best bewaarde geheimen van Amsterdam. Met de historische IJveer 35 uit 1957 als privévervoer vaar je naar de besloten haven van GVB Veren in Noord. Je hebt vanaf deze locatie een waanzinnig uitzicht op het IJ. Je ziet de boten voorbijvaren terwijl je met jouw team in de tuin zit. Het echte schippersgevoel ervaar je ook in een van de zeven ruimtes die Veerhuis aan het IJ biedt. Deze zijn vernoemd naar stuurboord of bakboord. Net zo handig, want zo krijg je naast de training ook nog iets mee van de terminologie van het schippersleven!

THE MANOR AMSTERDAM

Waar The Manor Amsterdam in het hippe en sfeervolle Amsterdam-Oost vroeger dienstdeed als burgerziekenhuis en stadsdeelkantoor, is het vandaag de dag een majestueus 4-sterren superior hotel met stijlvolle kamers. Naast een fijne plek om te overnachten, biedt The Manor ook inspirerende vergader- en trainingsruimtes. Favoriet bij velen is de Tuinzaal; perfect voor exclusievere trainingen. Een licht overgoten zaal die uitzicht biedt op de rustgevende binnentuin. Leuk feitje is dat er vroeger in deze zaal volop werd getrouwd. Dit kan overigens nog steeds! Heerlijk binnen tafelen of lunchen op het terras doe je in het hotel bij het pop-up restaurant van Slagerij de Beurs. En ook handig; het hotel heeft eigen parkeerplaatsen en het ov stopt voor de deur!

VONDELPARK3

Wie kent deze prachtige venue in het bekendste park van Amsterdam nou niet? Vondelpark3 schittert vaak in televisieprogramma’s en ook het Filmmuseum heeft er jaren onderdak gekregen tot het is 2012 sloot. Daarmee is het monumentale gebouw bij uitstek een bijzondere locatie voor jouw training. Het restaurant ligt op de begane grond en geeft je een fijn huiskamergevoel. Met verschillende zithoeken, grote ramen met uitzicht op het park, verschillende break-outrooms en een wat hoger gelegen bordes is Vondelpark3 een unieke locatie waar geschiedenis tot leven komt. Als evenementenorganisator kan je een training op zo’n locatie eigenlijk niet overslaan!

POSTILLION HOTEL EN CONVENTION CENTRE AMSTERDAM

Bij Postillion Hotel en Convention Centre Amsterdam is alles altijd tot in de puntjes geregeld. Deze zeer gunstig gelegen evenementenlocatie heeft allerlei kleinere zalen die ideaal zijn voor trainingen. Het hotel biedt 17 unieke ruimtes gelegen aan een foyer, een expositieruimte en er is genoeg brainfood om de productiviteit van jouw team te verhogen. Het Postillion team staat daarnaast volledig tot je beschikking om samen een mooie training neer te zetten. Dankzij de resultaten die zij hebben behaald na NXTMICE weten ze als geen ander hoe je de mogelijkheden binnen de eventbranche op een andere manier benaderd. Een training hier gaat zeker de boeken in als succesvol!

 

IJVER

Het op de NDSM-werf gelegen IJver is razend populair. De industriële locatie, die nog maar kortgeleden geopend is, trekt veel publiek. De verlaten scheepswerf vormt een warm en industrieel decor waar IJver volledig in opgaat. Gevestigd in een historische scheepsbouwloods vind je naast het restaurant ook twee besloten vergaderruimten, een groot buiten en een binnen terras. Een speciale verdieping toegewijd aan evenementen is op te delen in verschillende ruimtes die ideaal zijn voor vergaderingen, trainingen en personeelsborrels. Dit allen gecombineerd zorgt voor een locatie die er gegarandeerd voor zal zorgen dat er nog jaren over jouw training gepraat gaat worden.

SCHOUWBURG AMSTELVEEN

Op het podium van Schouwburg Amstelveen ervaar je zelf heel even hoe het is om voor een volle zaal te staan. Een training in dit theater kan alleen maar inspirerend werken. Neem plaats op een van de rode stoelen in de zaal of glip tussen de coulissen door naar het podium. De indrukwekkende theaterzalen en filmzaal van de evenementenlocatie laten niets aan de verbeelding over en. De verschillende foyers en het Theatercafé bieden talloze mogelijkheden voor jouw training. Het team van Schouwburg Amstelveen staat voor je klaar om ervoor te zorgen dat jouw dag tot in de puntjes geregeld is.

THUIS AAN DE AMSTEL

Een training in een van de huiselijke ruimtes van tHUIS aan de Amstel voelt een beetje als thuiskomen. Op de eerste en tweede verdieping bevinden zich een aantal private dining kamers, een atelier en een ruime zolder. Je ontsnapt er even aan de drukte van de stad, terwijl het centrum van onze hoofdstad op een steenworp afstand is. Het statige huis, daterend uit 1911, met haar lichte ruimtes ademt een gastvrije sfeer en de natuurlijk omgeving werkt rustgevend. Het team van tHUIS aan de Amstel helpt je graag bij de catering en na een succesvolle dag geniet je heerlijk in de tuin met uitzicht op de Amstel.

 CHANGE = PRO

Bij deze high-end slimme werkomgeving komen kantoren en evenementen- en vergaderruimtes samen. Change=Pro is een bijzondere locatie gelegen in het bruisende Amsterdam Zuidoost. Alles is op loopafstand en de innovatiehub fungeert onder andere als een plek om te netwerken met andere ondernemers. Een training voor jouw team is hier zo geregeld. Je hebt alles bij de hand, van streamingmogelijkheden in het hypermoderne auditorium tot een pool van inspirerende sprekers en workshops. Bij Change=Pro denken ze graag met je mee zodat jouw training geen moetje wordt, maar ook echt iets op zal leveren.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.