Discover the finest spaces
Delen

Laurenskerk Rotterdam na renovatie klaar voor de toekomst

De Laurenskerk in Rotterdam en Van der Linde Catering + Evenementen slaan de handen ineen voor de zakelijke evenementen. Na een renovatie en met de samenwerking zijn er meer opties in de historische kerk om je evenement ook te laten aankleden met culinaire verrassingen en creatieve concepten op maat.

De Laurenskerk, gelegen in het levendige hart van Rotterdam, onderging onlangs diverse vernieuwingen. Onder meer het licht, geluid en de verwarming werden verbeterd. Ook de restauratie van de glas-in-lood ramen en de aanleg van een nieuw stadspark bij de entree zijn een aanwinst voor de geschiedenisrijke locatie. Met de verbouwing is de Laurenskerk klaar om in 2018 haar vijftig jarige jubileum van de wederopbouw feestelijk in te luiden.

Laurenskerk

Namens de Laurenskerk vertelt Frank Migchielsen: “Van der Linde Catering + Evenementen is al jaren een bekende voor ons, ze kennen onze markt en zijn een lokaal bedrijf met catering op hoog niveau. Gezien onze functie in de stad voor grote concerten, feesten, diners, bruiloften en uitvaarten, maar ook steeds meer op de internationale congresmarkt, die groeit door de populariteit van de stad, zijn wij uitgekomen bij deze lokale partner met nationale bekendheid en internationale allure. Wij zijn trots op deze samenwerking en hebben de eerste positieve effecten al gerealiseerd in de vorm van enkele topdiners, ontvangsten en congressen.”

Het orgel, de praalgraven van oude zeehelden, de marmeren vloer en het koperen koorhek vormen een prachtig decor voor vele evenementen. Het hoge plafond en de grote open ruimte maken de Laurenskerk tot een veelzijdige locatie. De iconische kerk, die afstamt uit de Middeleeuwen, is geschikt voor gezelschappen van honderdvijftig man tot grootschalige events van wel tweeduizend personen. Een modeshow, lezing, congres of diner, in de Laurenskerk is alles mogelijk.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.