Discover the finest spaces
Delen

Flint Amersfoort zet laatste stap in metamorfose

Flint Amersfoort zet de laatste stap in een grootscheepse vernieuwing van de locatie. Zomer 2017 wordt begonnen aan de renovatie van de ruimte: de AFASzaal. Ruim drie jaar geleden introduceerde de locatie de plannen voor de vernieuwingen van de Flint. Met de verbouwing van de AFASzaal in juli en augustus zal de restauratie van de Flint voltooid zijn. Net op tijd voor haar veertigjarige jubileum in september!

In 2014 werden onder meer de foyers en het theaterrestaurant onder handen genomen. Hoewel de plannen voor de AFASzaal al eerder waren gesmeed, werden deze vanwege bezuinigingen tijdelijk in de ijskast gezet. In tegenstelling tot de lichte en ruimtelijke entrees van de Flint, zal de AFASzaal juist donker van karakter zijn.

Eenheid

Met de restauratie krijgt de zaal niet alleen een ongedwongen en contemporaine uitstraling, maar zullen de aanpassingen er ook voor zorgen dat tijdens een evenement de aandacht naar de zaal zelf zal worden getrokken. Dankzij de verbouwing van de ruimte zal het uiterlijk de AFASzaal meer in overeenstemming zijn met de rest van het gebouw waardoor de Flint meer een eenheid zal uitstralen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.