Discover the finest spaces
Delen

Muntgebouw Utrecht start eind dit jaar renovatie

Rijksmonument Muntgebouw Utrecht sluit eind december van dit jaar tijdelijk haar deuren voor een grootschalige renovatie. Naar planning zullen er na de zomer van 2024 weer evenementen en congressen georganiseerd kunnen worden. “We kijken reikhalzend uit naar 2024. Dan is niet alleen het Muntgebouw prachtig gerestaureerd, maar is het iconische gebouw ook klaar voor een duurzame en sprankelende toekomst waar congressen en events weer een belangrijke rol gaan spelen.”

De monumentale congres en evenementenlocatie zal naar eigen zeggen weer gaan schitteren. Het Rijksmonument zal een grondige renovatie ondergaan, worden verduurzaamd en toekomstbestendig worden gemaakt. “Het wordt dé plek in Utrecht om te ontmoeten, verblijven, werken, relaxen en om te eten en te drinken. Een levendige ontmoetingsplek, die van betekenis is voor Utrecht en ver daarbuiten.

Renovatie Muntgebouw Utrecht

“Het beloven drie bijzondere laatste maanden te gaan worden dit jaar. Waarin we nog vele mooie congressen gaan organiseren en waar er her en daar ruimte is voor laatste boekingen,” aldus Adriaan Derksen, pandbewaarder van Muntgebouw Utrecht. Met alle medewerkers zijn al verregaande afspraken gemaakt in andere locaties van The Attention Group – die al ruim tien jaar het Muntgebouw exploiteert –  aan de slag te gaan. Of om hen te begeleiden naar een andere werkgever. Zo zal Mariënhof Amersfoort extra ruimte creëren om trouwe gasten van het Muntgebouw de gelegenheid te geven daar hun congressen en events te organiseren.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.