Discover the finest spaces
Delen

Brabanthallen ’s-Hertogenbosch start bouw nieuwe centrale hal

Brabanthallen ’s-Hertogenbosch, één van grootste beurzen- en evenementenlocaties van Nederland, start dit jaar met een grote uitbreiding. In april 2017 begint de locatie met een verbouwing, waarbij het U-vormige middenterrein van ruim 7000 vierkante meter wordt overkapt met een lichtdoorlatend dak. Tijdens de verbouwing kunnen beurzen en evenementen gewoon doorgang vinden.

Tijdens de verbouwing wordt het middenterrein van de Brabanthallen overkapt, waardoor een overdekt binnenterrein met veel daglicht ontstaat. De nieuwe hal is toegankelijk vanuit alle individuele hallen van het aangrenzende beurzen- en evenementencomplex, en zal gaan dienen als centrale entree en ontmoetingsruimte.

Investeren in de toekomst

De uitbreiding is mede een gevolg van het succes van Indoor Brabant, het internationale paardensportevenement met ruim 70.000 bezoekers dat jaarlijks in Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch plaatsvindt. De hoofdentree krijgt de naam ‘Gerrit-Jan Swinkels hal’, een eerbetoon aan de drijvende kracht achter Indoor Brabant die in 2015 op 67-jarige leeftijd overleed.

Met deze grote uitbreiding investeert Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch permanent in haar toekomst, om de locatie nog meer op de kaart te zetten voor internationale beurzen en evenementen. Robert van Overdijk namens de directie: “Deze nieuwe hoofdentree gaat veel waarde toevoegen. Het biedt ons de kans om gasten van de diverse beurzen en evenementen de beste service te bieden in een prachtige ambiance.”

Eind september 2017 wordt de nieuwe Hoofdentree van Brabanthallen ’s-Hertogenbosch in gebruik genomen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.