Discover the finest spaces
Delen

British CARS & Lifestyle strijkt weer neer bij Autotron

Britse automerken, Engelse kleding, Ierse drankjes en Schotse doedelzakspelers. In het Autotron, nabij ’s-Hertogenbosch, komen volgende maand de beste aspecten van Groot-Brittannië samen. Tijdens het evenement, dat plaatsvindt op 11 en 12 september, wordt een groot aantal Britse automerken geshowd waaronder Bentleys, Aston Martins, Wolseleys en Mini’s. Daarnaast is er ook aandacht voor bijvoorbeeld kleding, huishoudartikelen, typische lekkernijen en meubels van Britse makelij. 

“Door deze variatie is het echt een beurs voor iedereen, vertelt organisator Mark Albada Jelgersma. “En na het rondlopen kun je in de pub een pint drinken en genieten van een echte Britse liveband die traditionele nummers zingt. Er loopt zelfs een doedelzakspeler rond!”

Coronamaatregelen

Tijdens het evenement worden alle nog bestaande coronamaatregelen in acht genomen, aldus Albada Jelgersma. “Er is dankzij de enorme ruimte die Autotron biedt voldoende gelegenheid om afstand te houden. Testen voor toegang is dan ook niet nodig.”

British CARS & Lifestyle wordt al bijna 30 jaar georganiseerd in het Autotron bij ‘s-Hertogenbosch. Het is de grootste beurs in Nederland met producten en lifestylebeleving uit het Verenigd Koninkrijk. Normaal vindt deze beurs plaats in maart, maar in verband met de corona-maatregelen is deze uitgesteld naar 11 en 12 september.

Congressen

Sinds 1 juli is Autotron – onderdeel van Libéma – weer opengesteld voor een diversiteit aan bijeenkomsten waaronder congressen, zakelijke bijeenkomsten, ‘seated’ theater- en entertainmentproducties en beurzen. “Met respect voor de volksgezondheid en in achtneming van de richtlijnen die door de diverse overheidsinstanties zijn afgegeven,“ zo verzekert het bedrijf in een persverklaring.

“Nu Nederland langzaam aan weer in beweging komt, na een periode van stilstand als gevolg van het Covid-19 virus, kijken wij er als Autotron naar uit om weer onze gasten te ontvangen. Natuurlijk op de gepaste 1,5 meter afstand, met aangescherpte hygiënemaatregelen en duidelijke spelregels en communicatie.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.