Discover the finest spaces
Delen

Postillion stort zich op internationale markt congressen en beurzen

Postillion Hotels is de nieuwe exploitant van Congrescentrum Beurs WTC Rotterdam. Per 1 april is het congrescentrum in handen van de Nederlandse hotelketen. De overname van deze locatie is opmerkelijk, aangezien het Rotterdamse congrescentrum niet over hotelfaciliteiten beschikt. Met deze stap mengt de hotelketen zich voor het eerst op de internationale markt van congressen en beurzen.

“We zien veel mogelijkheden voor deze locatie”, meldt Mark Struik namens de hotelketen. “Binnen de hotelmarkt hebben we al veel ervaring in het organiseren van congressen. De focus lag bij Postillion altijd al op banqueting.”

De uitbreiding van de congres-, evenement- en beursfaciliteiten in het zakelijk hart van Rotterdam verstevigt de positie van Postillion als expert in congressen, vertelt Erik-Jan Ginjaar, Regio Directeur West van Postillion. “We kunnen zo nog beter invulling geven aan de vraag vanuit de zakelijke markt op landelijk niveau.”

Randstad

Met de overname breidt Postillion ook haar locaties in het Randstedelijk gebied uit. Dit sluit aan bij de strategie om nationaal te groeien als aanbieder van zakelijke faciliteiten in de formule Meet Work Stay, zo laat het bedrijf weten. Elke vestiging heeft vergaderarrangementen voor vier of acht uur en is uitgerust met Businesspoints met Wi-Fi en print- en kopieerfaciliteiten.

Het congrescentrum gaat verder onder de naam Postillion Convention Centre WTC Rotterdam. Het complex telt 37  combineerbare ruimten met een eigen ambiance, en is geschikt voor groepen van tien tot duizend personen. Postillion heeft ook vestigingen in Bunnik, Haren, Arnhem, Deventer, Dordrecht en Amersfoort.

[Foto’s: Postillion Hotels]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.