Discover the finest spaces
Delen

Hotel toegevoegd aan Convention Centre van Postillion in Rotterdam

De groei van de Nederlandse congreslocatie en hotelketen Postillion Hotels gaat onverminderd door. Begin deze maand werd een hotel toegevoegd aan het Convention Centre van Postillion in het World Trade Centre (WTC) in Rotterdam. Het hotel met 168 kamers zorgt ervoor dat je nu in het complex terecht kan voor meetings, events, werkplekken én voor een overnachting. “Een complete meet-work-stay ervaring”, aldus Erik-Jan Ginjaar, algemeen directeur van Postillion Hotels.

Onlangs opende Postillion een nieuw Meeting Centre in Den Haag dat uit moet groeien tot een compleet Convention Centre zoals in Rotterdam. Ook hier wordt in de laatste fase een hotel toegevoegd. Deze strategie zet de keten bewust door in coronatijd. Erik-Jan: “Met de opening van een hotel in onze vestiging in Rotterdam geven wij verder vorm aan onze ambitie om internationale congresgasten aan te trekken en optimaal te kunnen bedienen. Door aanwezig te zijn op prominente locaties in Nederlandse wereldsteden bieden wij onze gasten uit binnen- en buitenland een complete Meet-Work-Stay ervaring. Rotterdam is één van de snelst groeiende markten voor zakelijk toerisme in Nederland en daarom voor ons een logische uitbreiding.”

Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam

Het nieuwe hotel van Postillion Hotels in het WTC gebouw in Rotterdam heeft een eigen ingang waardoor je zo de stad in loopt. De voormalige kantoorruimten in een gedeelte van het pand zijn de afgelopen maanden omgebouwd tot 168 hotelkamers. In het interieur zitten verwijzingen naar onder andere de skyline van Rotterdam. Ook in hetzelfde pand zit het Postillion Convention Centre waar je terecht kunt voor beurzen, congressen, vergaderingen en andere soorten events. Zo is er onder andere een beursvloer van 3500 vierkante meter, een grote plenaire zaal waar maar liefst 1200 personen in kunnen (buiten coronatijd) en 28 zalen van verschillende grootte die aan elkaar gekoppeld kunnen worden.

Postillion Hotels heeft inmiddels vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Utrecht Bunnik, Rotterdam, Amersfoort Veluwemeer, Arnhem, Deventer en Dordrecht. De hotelketen richt zich met name op de vergader- en congresmarkt.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.