Discover the finest spaces
Delen

Postillion Convention Centre WTC Rotterdam sponsor Marathon Rotterdam

Postillion Convention Centre WTC Rotterdam en NN Marathon Rotterdam gaan de komende vijf jaar samenwerken. Postillion Convention Centre WTC Rotterdam zal als sponsor vanaf volgend jaar de Marathon Sport Expo op de dag van de marathon organiseren.

De Marathon Sport Expo is een gratis toegankelijke running-beurs die onlosmakelijk is verbonden met de NN Marathon Rotterdam. Deze expo trekt in 2016 naar verwachting meer dan 40.000 bezoekers naar het vernieuwde WTC-congrescentrum, dat sinds dit jaar wordt geëxploiteerd door Postillion Hotels.

Verdiepingsslag

“Wij hebben met Postillion Convention Centre WTC Rotterdam een partner gevonden die in staat is om samen met onze organisatie de Marathon Sport Expo een nieuwe impuls te geven”, stelt Mario Kadiks, directeur van de NN Marathon Rotterdam. “Met deze belangrijke partner kunnen we een belangrijke verdiepings- en verbredingsslag maken.’’

Ook Postillion Directeur Regio West, Erik-Jan Ginjaar, is verheugd over de samenwerking. “We zijn trots te mogen samenwerken met zo’n belangrijk internationaal topevenement in Rotterdam. We zullen alles in het werk stellen om de jaarlijkse Marathon Sport Expo naar een nog hoger niveau te tillen.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.