Postillion Hotel en Convention Centre Amsterdam

Het hele pakket, en dan nog wat meer

This post is also available in: English (Engels)

Het is in rap tempo uit de grond gekomen: het gloednieuwe Postillion Hotel in Amsterdam, recent geopend. Het hotel is gebouwd in het Amsterdam Overamstel gebied, pal tegenover het al veel eerder geopende Postillion Convention Centre – en als we zeggen pal, dan bedoelen we dat je van deur tot deur kunt rollen zonder duizelig te worden. Nu het nieuwe hotel klaar is, biedt Postillion één van de meest complete internationale meetings en eventspakketten in de metropoolregio Amsterdam.

Postillion heeft hotels door het hele land en biedt bijna overal ruimte voor meetings en events. De meeste van deze hotels zijn middelgroot, niet al te gek, maar dit keer heeft Postillion echt uitgepakt. De combinatie van het Convention Centre en het geopende hotel biedt 252 smart hotelkamers, 31 meetingruimtes in alle soorten en maten, een gigantische conferentieruimte voor 1200 man, twee restaurants, een hotelbar, fitnessfaciliteiten, flexwerkplekken en nog zoveel meer. Door het hele pakket te bieden, heeft Postillion een heel duidelijk doel: voorzien in de altijd groeiende behoefte aan internationale, zakelijke events in Amsterdam.

Hospitality opnieuw uitvinden

Waar Postillion echt trots op is – zoals duidelijk wordt uit hun marketingslogan ‘Use us, we love it’ – is hun flexibiliteit en hoge mate van service. De grenzen van jouw event worden enkel bepaald door je fantasie. Wil je tien Fatboys, champagne on ice, een boombox en een danscrew bij je meeting? Geen probleem. Of wil je toch liever de conferentieruimte helemaal voor jezelf, met niets dan een jacuzzi pontificaal in het midden en wat smooth jazz op de achtergrond? U vraagt, Postillion levert.

Maar het hele pakket bieden in zo’n elegante setting is voor Postillion niet genoeg. In hun pogingen om hospitality opnieuw uit te vinden en de branche te innoveren, introduceert Postillion een aantal slimme ideeën om de quality of life van clienten en gasten te verbeteren. Want, laten we eerlijk zijn, een vier uur durende seminar of tweedaagse conferentie is soms even vermoeiend als opwekkend.

Brain Breaks

Postillion heeft daarvoor een simpele en effectieve oplossing: Brain Breaks. Door iedereen even uit de stoel te halen en een fysieke activiteit te delen, wordt het brein gestimuleerd. Postillion biedt een hele reeks fantastische Brain Breaks om je meeting te complementeren: ga uit je comfort zone en ga even helemaal los in een traditionele Haka War Dance, of, omgekeerd, vind wat innerlijke rust tijdens een yogasessie. Lach je dood met je collega’s door de meest creatieve ballondieren te maken, of deel je muzikale talent (of gebrek daaraan) tijdens een Brass Break.

In diezelfde gedachtegang heeft Postillion nog een aantal goede ideeën om meetings efficiënter te maken: Brain Food. Postillion heeft een uitgebreid menu opgesteld van dranken en voedsel die voedzaam zijn en een goede balans bieden tussen een energierijk en voedzaam dieet. Denk aan kokosnoot bitterkoekjes, wortel walnoot cake, of een pompoen sesam cracker. Het is niet alleen goed breinvoedsel, het smaakt ook nog eens goed.

Postillion werkt hard aan het ontwikkelen van nieuwe manieren om meetings en events te benaderen, maar vooral: Postillion werkt hard voor jou. Als je erachter wilt komen hoever ze precies willen gaan om je blij te maken, daag ze uit met jouw diepst gekoesterde verlangens en laat je stoutste dromen uitkomen.

This post is also available in: English (Engels)