Discover the finest spaces
Delen

Vijf unieke evenementenlocaties met meer dan vijf subruimten

Subruimten, break-out spaces of hoe je ze ook maar wil noemen, zijn niet meer weg te denken bij events. Ze zijn onmisbaar bij congressen voor de verschillende subsessies, maar ook tijdens bijvoorbeeld een bedrijfsfeest is het fijn om meerdere ruimten te hebben waar mensen zich even terug kunnen trekken. Of gebruik ze bijvoorbeeld voor verschillende soorten workshops tijdens je event. Kortom: hoog tijd om vijf unieke evenementenlocaties met meer dan vijf subruimten voor je op een rijtje te zetten!

POSTILLION HOTEL & CONVENTION CENTRE DEN HAAG

De nieuwste aanwinst van de snelgroeiende hotel- en congresketen Postillion is Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag. Een walhalla voor congressen en andere evenementen pal naast station Den Haag Hollands Spoor. Uniek is de enorme plenaire zaal van maar liefst zeven meter hoog waar zo’n 1400 gasten in kunnen. Maar misschien nog wel indrukwekkender zijn de dertig subzalen, allemaal met daglicht. Deze ruimten hebben namelijk allemaal verschillende groottes en zijn flexibel in te delen. Hierdoor kun je precies het programma neerzetten dat jij voor ogen hebt. En van een tekort aan ruimte heb je hier geen last!

JAARBEURS, UTRECHT

Als er één locatie al vele jaren een geliefde plek is voor congressen en andere soorten events waarvoor veel subruimten nodig zijn, is het Jaarbeurs wel. Hier kun je kiezen uit maar liefst vier congrescentra met allemaal een unieke stijl en meerdere break-out ruimten. Zo is er het Polargebied met strak wit meubilair en een frisse uitstraling, het Auditoriumgebied waarbij veel zalen een opstelling in halve cirkelvorm hebben, het Julianagebied en de klassieke zalen van het naastgelegen Beatrix Theater. Ook bijzonder: Jaarbeurs wil in 2030 de duurzaamste congres- en evenementenlocatie van Europa zijn. Dus hier werk je mee aan verandering!

STADSSCHOUWBURG NIJMEGEN & CONCERTGEBOUW DE VEREENIGING

Recht tegenover elkaar in hartje Nijmegen liggen Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging. Twee prachtige locaties met internationale allure en uitstraling, op loopafstand van het station. Beide venues hebben een indrukwekkende Concertzaal (voor 1450 gasten) en Theaterzaal (voor 943 gasten). Ook bijzonder: een deel van de stoelen van de Concertzaal kunnen weggehaald worden waardoor je de ruimte precies zo kunt gebruiken zoals jij wil. Als beursruimte of dansvloer bijvoorbeeld! Daarnaast zijn er nog allerlei grote en wat kleinere subruimten die je een ongekende ruimte en flexibiliteit geven voor je event. Kies voor een event in stijl bij deze prachtige evenementenlocaties!

WINKEL VAN SINKEL, UTRECHT

Aan kleur en inspiratie geen gebrek bij Winkel van Sinkel in hartje Utrecht. In het prachtige historische pand vind je maar liefst tien ruimten in verschillende formaten en stijlen, waaronder vijf sfeervolle subruimten en een geweldige binnentuin. Ideaal voor congressen en andere soorten events in welke vorm dan ook. Zo heb je vanuit de Balzaal, met haar rode muren en zwarte accenten, een uniek uitzicht op de Oudegracht en de Domtoren. Het toegewijde team staat klaar om de ervaring tot een groot succes te maken. Je vindt hier bovendien uitstekende catering om tijdens of na een training van te genieten!

1931 CONGRESCENTRUM, DEN BOSCH

1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch is zo’n locatie die iets doet met de bezoeker. Jarenlang wisselden hier koeien en kalveren van eigenaar; nu wordt kennis en kunde uitgewisseld in een van de meest unieke, historische evenementenlocaties van Nederland. Het karakteristieke spanplafond creëert een authentieke sfeer, die overal in de locatie terugkomt. Met vier plenaire zalen en maar liefst 24 subruimten is 1931 Congrescentrum de ideale locatie voor congressen, maar ook feesten en borrels zijn hier gegarandeerd bijzonder. Op deze moderne locatie, op een steenworp afstand van de historische binnenstad, krijg je altijd de aandacht die jouw event verdient.

Meer inspirerende locaties met veel subruimten

Naast bovengenoemde venues zijn er natuurlijk nog veel meer evenementenlocaties met meer dan vijf subruimten. Mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere evenementenlocaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.