Discover the finest spaces
Delen

Populaire game wordt haute couture: Lancering Just Dance 2014 in Tobacco Theater

Dit gebeurde tijdens de fashionshow voor de lancering van Just Dance 2014, welke plaats vond in het Tobacco Theater in Amsterdam. Het publiek werd getrakteerd op wonderbaarlijke creaties van de ontwerper. De modellen dansten de catwalk over gekleed in sprookjesachtig kleurrijke ontwerpen geïnspireerd op de Just Dance game en verschillende sterren zoals Lady Gaga, Daft Punk, Rihanna en Nicki Minaj.

Achttien unieke designs
In de kledingstukken zijn vele vouwtechnieken verwerkt van onder andere honderden handgemaakte sterren. Aan de achttien verschillende unieke designs is gewerkt met vele materialen in verschillende kleuren/ vormen en groottes.  Naast de modellen schitterde ook Natalie La Rose (bekend van de nummers “Wild Ones en “I Cry” van de Amerikaanse rapper Flo Rida) in een sexy outfit met een costume made neckpiece. Sharon Doorson (die deze week een gouden plaat ontving voor haar single “High On Your Love”) was te bewonderen in een shiny disco jurkje van prachtig gestructureerde stof met bijpassend colbert. Danser Shaker en zijn crew (bekend van So You think You Can Dance) verzorgden tussentijds waanzinnige dansacts op het podium in just dance t-shirts. Aandachtige toeschouwers waren onder andere Sterrenkok Ron Blaauw, zanger Ralf Mackenbach, designer Frank Hekelaar, actrice Janna Fassaert, rapper Sef, zanger Paul Turner en  presentatrice Saar Koningsberger.

Meer dan een game
“De Just Dance wereld is tot leven gebracht met behulp van de creaties van Sepehr. Dit geeft aan dat Just Dance geen game meer is, maar een merk, dat stevig verankerd is in de huidige populaire cultuur als fashion.’’ Aldus drs. Marcel Keij, marketing directeur Ubisoft Benelux. Ook Alkis Argyriadis en Veronique Halbrey, respectievelijk Creative Director en Fashion Director van Just Dance 2014 waren zeer enthousiast na afloop van de show. “Ik ben verliefd op de ontwerpen van Sepehr Maghsoudi,” zegt Halbrey lachend. “De collectie van Sepehr is precies waar de Just Dance franchise voor staat; het brengt een glimlach op je gezicht.” 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.