Discover the finest spaces
Delen

A Beautiful Mess wil impact maken met onder andere meetings en events

Building, learning and making friends. Dat is waar de locaties van A Beautiful Mess Arnhem, Amsterdam (tijdelijk gesloten) en nu ook Utrecht voor staan. Een initiatief van Refugee Company foundation waarbij werknemers naast de normale werkzaamheden ook werken aan hun Nederlands, kennis over de Nederlandse samenleving en andere vaardigheden. Met Utrecht als toevoeging ontstaat er nog meer ruimte voor ontwikkeling én voor nog meer meetings en events met impact. Want dat is waar A Beautiful Mess ook voor staat.

Het is allemaal in Amsterdam ontstaan,” vertelt Elske Schrauwen die de marketing bij A Beautiful Mess doet. “In Amsterdam liggen de roots van de locaties. Hier bruiste het van nieuwe en mooie initiatieven. Zo zijn daar ook veel evenementen ontstaan en gehouden. Bij de opening van Utrecht en Arnhem is het altijd de bedoeling geweest om eenzelfde soort locatie neer te zetten en sfeer te laten ontstaan. Een nieuwe plek heeft altijd tijd nodig om een goede basis neer te zetten. Vooral bij een A Beautiful Mess restaurant. We willen een veilige plek creëren voor onze medewerkers. Vanuit daar treden we meer en meer naar buiten.”

“Door corona moest de geplande opening uitgesteld worden. In de tussentijd is er een online programma aangeboden voor de deelnemers van het traineeship van Refugee Company. De verbouwing van de coffeebar is doorgegaan en zodra de deuren geopend mochten worden, was iedereen blij om eindelijk te mogen starten.”

Building, learning and making friends

Refugee Company foundation ondersteunt mensen met een vluchtelingenachtergrond door een veilige en welkome omgeving te creëren. Zo kunnen zij aan een nieuw leven in de Nederlandse samenleving beginnen en zich oriënteren op de banenmarkt. De organisatie wil door het werk wat zij samen met hun werknemers doen een positiever beeld creëren over mensen met een vluchtelingenachtergrond. “Zij hebben veel te bieden en wij zijn er om hen daarbij te helpen.”

Meetings en evens bij A Beautiful Mess

“We hebben één ruimte die we voor meerdere doeleinden inzetten. Het is echt een community cafe waar iedereen welkom is,” vertelt Elske. “Restaurantbezoekers, bewoners van het asielzoekerscentrum, de buurt of muziekliefhebbers tijdens een optreden. Voor zakelijke meetings en events zal de ruimte altijd exclusief zijn. We geloven er echt in dat wij een mooie aanvulling zijn op een bijeenkomst van een bedrijf. Het is een hele sfeervolle plek, uniek, werelds en inspiratievol. Door een verschuifbare wand kunnen we de ruimte intiemer maken, of kan men in groepen uiteengaan. We hebben dus veel mogelijkheden voor groepen van tien tot 80 personen.”

A Beautiful Mess verdeelt meetings en events in verschillende types. Boost your creativity, voor bijeenkomsten waar de creativiteit er vanaf spat, of graag gewenst is. Get on stage, waar toekomstplannen met elkaar gedeeld kunnen worden. Private Dining, voor een setting waarbij tijdens de bijeenkomst genoten kan worden van heerlijke gerechten. Celebrate, voor als er iets te vieren is. “Wij denken graag mee over de invulling,” vult Elske daarop aan. “Van een kleine setting tot aan een feest met entertainment en een Mediterrane sfeer.”

“Onze gasten worden hartelijke ontvangen door onze medewerkers en ervaren de gastvrijheid, de sfeer, de mooie samenwerking op de vloer en de lekkere gerechten die op tafel worden getoverd,” vertelt Elske. “Zakelijke bezoekers ervaren ook wat het zo moeilijk kan maken om in Nederland echt aan de slag te kunnen gaan, zoals de taal. We zien pas hoe uniek iemand is door toch in contact te komen, door iemands achtergrond heen te kijken en door moeite te blijven stoppen om elkaar te begrijpen.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.