Discover the finest spaces
Delen

Oude vrachtwagen inzetbaar als mobiel hotel op eventlocaties: Sleepboxx

De Nederlandse festival- en evenementenbranche is een hotel rijker. In dit geval geen 100 kamers tellende locatie in het centrum van een stad, maar een mobiele variant op wielen: Sleepboxx.

Sleutelbeheer
Geïnspireerd door het Spaanse bedrijf HotelMovil komt de Nederlander Niels Kroeks met een compacte vrachtwagen die voorzien is van vier comfortabele slaapkamers. “Overal waar de behoefte bestaat om te kunnen overnachten en er ter plekke niet voldoende mogelijkheden zijn, biedt de Sleepboxx uitkomst”, aldus Kroeks. “De toegangsdeuren zijn voorzien van codesloten waardoor gebruik zonder sleutelbeheer mogelijk is.”

“Overal waar de behoefte bestaat om te kunnen overnachten en er ter plekke niet voldoende mogelijkheden zijn, biedt de Sleepboxx uitkomst.”

 

Voor zuinige gasten
Ook zonder elektriciteit is de Sleepboxx inzetbaar als overnachtingsaccommodatie bij evenementen. De trailer is voorzien van zonnepanelen en uitgevoerd met LED verlichting. “Het lage energieverbruik is een groot voordeel bij evenementen waar het beschikbare stroomquotum en de te gebruiken stroompunten beperkt zijn.” Door haar mobiele karakter kan dit hotel op elke mogelijke plek en locatie komen en neemt weinig ruimte in beslag.

[foto: Sleepboxx]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.