Discover the finest spaces
Delen

Luxe huiskamersfeer in nieuw Hotel The James Rotterdam

Rotterdam is vanaf vandaag een gloednieuw driesterrenhotel rijker. The James is de naam van dit nieuwe hotel met 144 kamers, gelegen op enkele stappen van de Coolsingel. Bijzonder is dat het hotel een driesterren prijsniveau combineert met de stijlvolle inrichting van een design hotel en met het hoogste niveau van gastvrijheid.

The James Rotterdam

The James

The James werd ontworpen door architect MulderBlauw, Pool of Ideas en KingKongs. Het idee is dat je het gevoel hebt te verblijven bij een goede vriend, die goede smaak heeft en de leukste plekken kent in Rotterdam. Je eten en drinken pak je daarom gewoon zelf uit de ijskast – of eigenlijk uit de 24 uur per dag geopende food market. Hier pak je in de ochtend een lekker ontbijtje, bij de lunch een vers broodje en ’s avonds kies je uit de cocktail hapjes met een lokaal gebrouwen biertje of een fles wijn die je meeneemt naar je kamer.

The James Rotterdam

Vergaderruimte

De keuze voor een thuissfeer werd doorgezet in alle ruimten in het hotel. Het betekent dat The James geen zwembad heeft en ook geen restaurant, maar wel een gym, gratis wifi en een warm ingerichte vergaderzaal. De vergaderruimte van The James is geschikt voor tien personen, beschikt over audio en presentatiemateriaal en ook hier maak je kosteloos gebruik van de wifi.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.