Discover the finest spaces
Delen

Nieuwe VIP-cateraar voor Gelredome: samenwerking met Buitenpoort Catering

GelreDome en Buitenpoort Catering hebben een driejarige samenwerkingsovereenkomst gesloten. Vanaf 1 juli 2014 verzorgt Buitenpoort Catering de VIP & Business catering in het grootste theater van Nederland. De samenwerking tussen beide partijen gaat verder dan alleen het verzorgen van een hapje en een drankje tijdens evenementen en wedstrijden. Buitenpoort Catering gaat per 1 juli ook het gehele offertetraject verzorgen voor de verhuring van de VIP & Businessruimtes in GelreDome.

Nadruk op kwaliteit, samen en delen
Ton Janssen, directeur Buitenpoort Catering: “Buitenpoort Catering staat midden in de ‘nieuwe tijd’ en kijkt met een frisse blik de toekomst in. Een toekomst waarin het draait om een nieuwe aanpak en een intensieve samenwerking tussen locatie en cateraar. Wij kijken uit naar onze samenwerking met GelreDome, waarin wij de nadruk zullen leggen op kwaliteit, samen en delen.”

Elkaar versterken
GelreDome is blij met de samenwerking. Directeur Hèrald van de Bunt: ”GelreDome en Buitenpoort Catering versterken elkaar op uitstekende wijze”.

“Met Buitenpoort Catering hebben wij een regionale partner gevonden met een sterke ondernemersgeest en maatschappelijke betrokkenheid.”

 

Einde aan jarenlange samenwerking
Met de samenwerking tussen GelreDome en Buitenpoort Catering komt een einde aan de jarenlange samenwerking met Oseven, Hèrald van de Bunt: “De afgelopen 16 jaar hebben wij met volle tevredenheid met Oseven samengewerkt. Zij hebben vanaf de opening in 1998 een belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van GelreDome. We hebben echter besloten om een nieuwe weg in te slaan en daarbij past een andere invulling van het partnerschap.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.