Discover the finest spaces
Delen

Nieuwe subruimte voor Rijtuigenloods Amersfoort

De Rijtuigenloods heeft heeft een nieuwe subruimte in gebruik genomen: De Zandstraalcabine. Een sfeervolle ruimte in industriële sfeer, net als de rest van de locatie op de Amersfoortse Wagenwerkplaats.

LED

De Zandstraalcabine werd vroeger gebruikt tijdens het zandstralen van de treinwagons van de NS. Het industriële karakter van de Zandstraalcabine is bijvoorbeeld behouden door een glazen plaat over het spoor te plaatsen. Onder het spoor is LED-verlichting geplaatst die in elke kleur kan worden ingesteld. Dat zorgt voor een bijzondere sfeer in de ruimte. De Zandstraalcabine is verder voorzien van alle faciliteiten voor een zakelijke meeting, workshop, expositie of feestavond zoals een beamer, projectiescherm en geluidsversterking. De nieuwe subruimte biedt in theateropstelling plaats aan 150 personen.

Deelsessies

Met de Zandstraalcabine springt De Rijtuigenloods in op de vraag naar grote subzalen. Bedrijven en organisaties hebben nu nog meer mogelijkheden om naast een plenair programma ook verschillende deelsessies te organiseren. In totaal heeft De Rijtuigenloods nu 15 subruimtes, met een capaciteit die varieert van 25 tot 150 personen. De locatie is daarom erg geschikt voor zowel middelgrote als grote events.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.