Discover the finest spaces
Delen

Next Venue: de Tesla van de eventbranche?

Popicoon Prince veranderde zijn naam eens in TAFKAP (The Artist Formerly Know As Prince). De TeKa Groep koos eveneens voor een naamsverandering en heet sinds het begin van dit jaar ‘Next Venue’. Marketingmanager Frank Berg is de man die het allemaal in gang zette. In een gesprek met GreaterVenues.com vertelt hij vertelt over de gedachtegang achter deze koerswijziging en nog belangrijker: welke voordelen dat klanten oplevert…

Berg vertelt: “Met de TeKa Groep timmerden we al 25 jaar succesvol aan de weg. Maar de naam en merkbeleving was niet meer van deze tijd. Die kon mooier en dynamischer. Met ‘Next Venue’ zijn we veel beter in staat om ons product te promoten en het merk te laden, naast het positioneren van onze vijftien evenementenlocaties. Aan de hand van deze omslag geven we het overkoepelende bedrijf – Next Venue – dus meer positie in de markt. In de coronaperiode hebben we alle tijd gehad om goed naar ons product te kijken. Los van het bouwen aan Next Venue als nieuw merk, hebben we ook een aantal pijlers bedacht waarmee we ons onderscheiden van andere locaties en merken.”

Hoe dat in elkaar steekt? Wel, kort gezegd: klanten die bij Next Venue aankloppen kunnen bij alle vijftien locaties uitgaan van dezelfde kwaliteit en formule. Berg daarover: “We merken dat ze het erg fijn vinden om overal weer dezelfde contactpersonen maar bijvoorbeeld ook dezelfde techniek en catering te treffen. Daarnaast zetten we erg in op transparantie en communicatie: alle producten en prijzen zijn gestandaardiseerd. Bovendien zijn alle locaties voorzien van de techniek die heden ten dage nodig is voor een topevenement. Het ‘foodbook’ is overal hetzelfde en is ontwikkeld in samenwerking met Puur Dichtbij: specialist in het leveren van lokale producten.”

Specialisten

Next Venue is dus hét platform waar je de inspirerende locatie vindt voor jouw volgende event. Plus een organisatie die naast je staat om jouw event tot een succes te maken. “Samen gaan we voor ontmoetingen die ertoe doen en helpen we klanten met ons team van specialisten bij de organisatie en uitvoering van een mooie bijeenkomst of indrukwekkend event.”

De Next Venue-locaties zijn te vinden in het midden van het land. Elke locatie heeft een eigen karakter en verhaal. Of je nu een historische, industriële, landelijke of moderne setting zoekt en gaat voor een fysiek, hybride of online bijeenkomst; er is altijd een Next Venue locatie die jouw evenement speciaal maakt. Met de handige locatiezoeker op nextvenue.nl vind je snel en gemakkelijk de locatie die aansluit bij jouw wensen en doelen. Van Oranjerie Hydepark, Het Oude Magazijn, De Veenderhoeve, Het Centraal Ketelhuis en Hoeve Sparrendam tot Kasteel Duurstede, Kasteel De Schaffelaar, De Werelt, de Mauritskazerne, De Rijtuigenloods, Next Qube en de Midden Nederland Hallen: volop keuze dus voor iedere bijeenkomst of event.

Tesla

De reacties van klanten op de nieuwe werkwijze zijn louter positief, zo vertelt Berg: “Klanten hoeven namelijk niet meer uitgebreid na te denken over allerlei opties, maar ze kiezen gewoon uit een aantal modules waarmee je in een oogwenk een evenement van topkwaliteit samenstelt. Die aanpak wordt erg gewaardeerd. Vergelijk het maar met een auto van Tesla: sec gezien zijn dat drie modellen met dezelfde motor, verkrijgbaar zijn in pakweg vijf kleuren en uit te breiden met de nodige opties. Dat proberen we met Next Venue een beetje na te spelen: alle onderdelen – van techniek tot foodbook en van prijzen tot horecapartner – zijn op alle locaties hetzelfde, maar tegelijkertijd ook van absolute topkwaliteit. Zo ben je op al onze locaties dus altijd verzekerd van een topevent.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.